Vekrakos
Spartorama | Πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει μετά από πολλές αποτυχίες

Πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει μετά από πολλές αποτυχίες

Spartorama 26/03/2021 Εκτύπωση Άνθρωποι! Κοινωνία Χρήσιμα
Πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει μετά από πολλές αποτυχίες
Τα συναισθήματα καθώς και ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να κάνουν ένα άτομο να ενεργεί πολύ γρήγορα χωρίς να το σκέφτεται
Οδός Εμπόρων

Επειδή μπορεί να δυσκολεύεσαι σε αυτό το κομμάτι, εδώ θα μάθεις πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει και η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει πολύ και εσύ θα αισθάνεσαι καλά. 

Αισθάνεσαι σαν να έχουν γυρίσει όλα  ανάποδα, οι μέρες σου δεν κυλάνε όπως παλιά και μπορεί να νιώθεις άδειος μέσα σου. Σταμάτα να είσαι απαισιόδοξος και σκέψου λογικά τι πρέπει να κάνεις ώστε τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο. 

Για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να οργανώσεις ένα σχέδιο δράσης με στόχο να επαναφέρεις την ευτυχία μεταξύ εσένα και της πρώην σου. Εάν τα συναισθήματα σας εξακολουθούν να είναι παρόντα, η επανένωση ξανά είναι η καλύτερη λύση. 

Η αποκατάσταση μιας σταθερής και γαλήνιας σχέσης είναι απαραίτητη για την ευτυχία σας, οπότε έχεις κάθε λόγο να θέλεις να αναλάβεις την πρωτοβουλία να έχεις θετική επίδραση στην πρώην σου. Η επαναφορά μετά από έναν μεγάλο χωρισμό δεν είναι καθόλου αδύνατη. 

Φυσικά η μέθοδος θα αλλάξει λίγο, αλλά εξακολουθείς να είσαι σε θέση να επιστρέψεις μαζί με αυτήν που αγαπάς, αρκεί να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Βέβαια δεν είναι μόνο στο χέρι σου αφού οι αποφάσεις και οι αλλαγές γίνονται και από τους δυο. 

Μην αφήσεις το παρελθόν να καθορίσει το παρόν και το μέλλον σου, κράτησε όλα τα θετικά και τις ευχάριστες αναμνήσεις και προχώρα παρακάτω με έναν και μοναδικό στόχο, την επανασύνδεση της σχέσης σας με γερά θεμέλια. Όταν βάζεις γερές βάσεις, είναι πολύ πιο εύκολο να προχωρήσει και να αναπτυχθεί η σχέση.


Πώς να την ξεχάσω αν δεν τα καταφέρω να είμαι μαζί της 

Εάν έχουν περάσει εβδομάδες, μήνες η ακόμα και χρόνια από τότε που χώρισες με την πρώην σου, αλλά το μόνο που κάνεις είναι να σκέφτεσαι όλες τις διασκεδαστικές στιγμές που είχατε μαζί η να φαντάζεσαι ακόμα να είσαι στην αγκαλιά της, τότε είναι καιρός να πάρεις λίγο σοβαρή δράση για να ξεχάσεις την πρώην σου, ώστε να μπορείς να επιστρέψεις στην ζωή σου. 

Εάν θέλεις να ξεχάσεις την πρώην σου, τότε πρέπει να διακόψεις όλους τους δεσμούς μαζί της, να απολαύσεις τη ζωή σου και να μάθεις να σταματάς να συγκρίνεις κάθε κοπέλα που συναντάς με την πρώην σου. Η σύγκριση αυτή μόνο καταστροφική μπορεί να γίνει και δεν έχει κανένα όφελος. 

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεσπάσει, να κλάψει, να στεναχωρηθεί και να ξεθυμάνει. Μόνο έτσι θα το ξεπεράσεις και θα προχωρήσεις παρακάτω ήρεμος και με καθαρό μυαλό. Αν θέλεις να μείνεις μόνος για λίγο, ενημέρωσε τους φίλους σου και την οικογένεια σου, ώστε να σου δώσουν χώρο.


Σκέφτεσαι πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει; Θυμήσου γιατί χώρισες! 

Ο χωρισμός μπορεί να είναι η λύτρωση, καθώς μπορεί να υπήρχε ασυμβατότητα και οι χαρακτήρες σας να μην ταίριαζαν, και η σχέση να γινόταν τοξική. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, προχώρα με ψηλά το κεφάλι και μην μένεις στάσιμος στη ζωή σου. 

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Είναι φυσικό να σκέφτεσαι την σχέση σου και τα πράγματα που πήγαν στραβά, αλλά μην χάνεις τον χρόνο προσπαθώντας να βρεις τα λάθη σου και τι έκανες που δεν έπρεπε. Χώρισες και έχεις εξελιχθεί σαν άνθρωπος, και ψάχνεις κάτι ποιοτικότερο, αποδέξου το αυτό και θα είσαι εντάξει. 

Σχεδίασε την ζωή σου ξανά από την αρχή. Θέσε στόχους και βάλε προτεραιότητες στην ζωή σου. Βρες χόμπι, ασχολίες που σου αρέσουν και ξαναβρές τον εαυτό σου, τον μεγαλύτερο σύμμαχο που έχεις στην ζωή σου. Για αυτό πρέπει να είσαι ευγνώμον για όλα όσα συνέβησαν. Χάρις όλα αυτά που πέρασες και βίωσες είσαι αυτός ο άνθρωπος που είναι σήμερα. 

 

Πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει μετά από τόσες προσπάθειες 

Μην το βάζεις κάτω, είσαι πολύ κοντά στον στόχο σου και το μόνο που χρειάζεσαι είναι επιπλέον κίνητρο και καθοδήγηση για το πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει. Αυτός που δεν τα παρατά, είναι και αυτός που κερδίζει. 

Εάν επιστρέφετε από έναν μακροχρόνιο χωρισμό, πιθανότατα οι λόγοι που χωρίσατε να ήταν ότι δεν σεβαστήκατε τα πράγματα που είχατε υποσχεθεί. Οι υποσχέσεις αυτές δεν τηρήθηκαν, έγιναν τα ίδια λάθη και η έλξη έπεσε δραματικά. 

Πάρα πολλοί άνθρωποι προσποιούνται ότι είναι χαρούμενοι απλά για να επιστρέψουν στην πρώην τους, όταν στην πραγματικότητα τίποτα δεν έχει βελτιωθεί καθόλου και δεν έχουν γίνει πραγματικές προσπάθειες για τη διόρθωση της σχέσης. 

Προσέξτε να μην προχωρήσετε τα πράγματα πολύ γρήγορα στην ερωτική σας ζωή γιατί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να μείνετε πίσω. Τα συναισθήματα καθώς και ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να κάνουν ένα άτομο να ενεργεί πολύ γρήγορα χωρίς να το σκέφτεται. 

Είναι σημαντικό να αφιερώσεις το χρόνο σου για να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή και να διορθώσεις τα επίμονα προβλήματα μια για πάντα. Όλα στη ζωή έχουν ένα ρίσκο, είτε μεγάλο είτε μικρό και το αποτέλεσμα και ο χρόνος θα δείξει και θα σε δικαιώσει για το αν έκανες την σωστή επιλογή.


Οδός Εμπόρων