Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024
Η ομιλία δόθηκε κατά την επιστημονική ημερίδα «Σπάρτη: Ελιά και Ελαιόλαδο», στη Σελλασία, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
Αν θέλετε να κατανοήσετε το φαινόμενο «Ελαιώνες
Σακελλαρόπουλου», με τα 999 -μέχρι στιγμής- διεθνή βραβεία, τις συνεργασίες με
τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου στον τομέα της διατροφής και της αναδυόμενης
-επιστημονικά πλέον- τεράστιας συνεισφοράς του αγνού παρθένου ελαιόλαδου και της
επιτραπέζιας ελιάς στην βελτίωση της ανθρώπινης υγείας, αν θέλετε να αποκρυπτογραφήσετε
το πώς και το γιατί ένας προικισμένος άνθρωπος -ξεκινώντας από το μηδέν-
κατόρθωσε μέσα σε τριάντα δυο χρόνια να δημιουργήσει μια αλάνθαστη, καθετοποιημένη, μεθοδολογία και πρακτική καλλιέργειας, συλλογής, αποθήκευσης, ελαιοτριβείας,
επεξεργασίας, συσκευασίας, τυποποίησης, προώθησης και πώλησης της βιολογικής βρώσιμης ελιάς
και του παρθένου ελαιόλαδου σε αγορές αποκλειστικά του εξωτερικού και αν θέλετε
να διαπιστώσετε πόσο τιμά και αγαπά τον τόπο του ξεκινώντας από τη Σπάρτη (αγωνίζεται
για την δημιουργία Ελαιοκομικής Σχολής ή Ινστιτούτου στη Σπάρτη), τότε μελετήστε
τον άνθρωπο στην παρακάτω ομιλία του. Είναι ενδεικτική… Η ομιλία δόθηκε κατά την επιστημονική ημερίδα
«Σπάρτη: Ελιά και Ελαιόλαδο», στη Σελλασία, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024,
όπου ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Σπάρτης