Vekrakos
Spartorama | Κασσελάκης ο εισαγόμενος και ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα

Κασσελάκης ο εισαγόμενος και ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα

Spartorama 14/04/2024 Εκτύπωση Άρθρα Κοινωνία Πολιτική
Κασσελάκης ο εισαγόμενος και ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα
Διαπιστώσεις φόβου!!

Στο  πανηγύρι της Ν.Δ. για τα 50 χρόνια της ο Μητσοτάκης τον έβγαλε το φόβο. Λάτρης του φαιού χρώματος χαρακτήρισε τον Κασσελάκη εισαγόμενο. Για δες τε τον ακροβάτη του λαϊκισμού! εν ολίγοις ο δήθεν πολέμιος του λαϊκισμού! Αλλά δες έβγαλε και λίγη ηττοπάθεια, είχε δεν είχε την έβγαλε πάντως, ζήτησε να μην διαταραχθεί με το εκλογικό αποτέλεσμα του Ιούνη η προσήλωση στην υλοποίηση του έργου του. Την έχει την αγωνία του, μην τυχόν και δεν προλάβει να ολοκληρώσει την εκποίηση του ΕΣΥ, να δώσει στο fund που φιλοξενεί την κόρη του μπόνους μια ιδιωτική ιατρική σχολή ή να τελειώσει την επιχωμάτωση της Δικαιοσύνης στα Τέμπη. Φοβάται την αξιολόγηση από  αυτούς που έχει δεσμευτεί να τους κάνει τα χίλια καλά. Λες να έχουμε καμία τούμπα «ο φόβος φιλάει τα έρμα»

Έβγαλε πάντως δυο φόβους, όταν άρχισε να κινδυνολογεί περί αποσταθεροποίησης, υπονόμευσης και ακυβερνησίας που επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και να θρηνεί οργίλος για τη συκοφάντηση της Ελλάδας στο εξωτερικό από τους απάτριδες της Αριστεράς. Άρες μάρες κουκουνάρες εν ολίγοις, πιστοποιούν το γεγονός πλέον ότι όταν σε πάρουν τα πράγματα από κάτω, ακόμα και ο θαυματοποιός Γκρίνμπεργκ, που παραλαμβάνει Μητσοτάκη και παραδίνει μεταρρυθμιστή ηγέτη, σηκώνει τα χέρια. Η επιστήμη κλείνει βιβλία. Και τότε τι άλλο έχει απομείνει  στο συνταγολόγιο. Καταφεύγεις στις παλιές συνταγές της Δεξιάς: φακέλωμα και φραστικά τρίκυκλα εναντίον όσων επιβουλεύονται την πατρίδα. Δηλαδή, εσένα.

Δεν πάει καλά ο έρμος. Βλέπει το καλάμι επί του οποίου ιππεύει να ραγίζει. Παλεύει να έχει τουλάχιστον το 3 μπροστά στο ποσοστό των ευρωεκλογών, αλλά είναι πολλοί ακόμα και από τη Ν.Δ. που το αμφισβητούν. Και αρκετοί που το περιμένουν και τον περιμένουν - στη γωνία. Οι άτιμες «οι ντούσες», τα 2άρια και στο τάβλι σε κάνουν νευρικό. Πως να μην τον κάνουν νευρικό. Κι έτσι ζούμε θέαμα και ακρόαμα του τύπου: Θέλει ο Κυριάκος να κρυφτεί κι ο φόβος δεν τον αφήνει. Για να φτάσουμε στο απροχώρητο, στο ασυγχώρητο, στο σουρεαλιστικό, στο άκρως φουτουριστικό και ασπρόμαυρο: στην ιστορική του δήλωση σε καφενείο της Πολίχνης ότι ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

Αμέσως συναγερμός σήμανε στους γνήσιους παοκτζήδες όχι μόνο της Θύρας 4, αλλά και κάθε Θύρα της Τούμπας, είναι αυτή τη στιγμή σε εγρήγορση. Διότι τη μυρίζονται τη φτηνή ψηφοθηρία. Εν το μεταξύ ο «μπέης» του Πειραιά με αυτά να μην του στήσει και άλλο κάζο, με το δίκιο του. Αλλά, αυτό είναι το χειρότερο, διότι ξέρουν πως όταν ο συγκεκριμένος «γκαντεμιάζει» έτσι τον ΠΑΟΚ τότε είναι ανάγκη να μπουν μπροστά τα μεγάλα μέσα: ξόρκια, βουντού-βουντού και μια καρφίτσα μαύρη. «φύλαγε τα ρούχα σου για ν’ έχεις τα μισά» Μητσοτάκη είναι αυτός…


Παναγιώτης Κουμουνδούρος
Συντονιστής ΝΕ Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Οδός Εμπόρων