Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Ξεκίνημα του έτους με εντός έδρας ισοπαλία με Τρίκαλα

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Ξεκίνημα του έτους με εντός έδρας ισοπαλία με Τρίκαλα

Πηγή 04/01/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Ξεκίνημα του έτους με εντός έδρας ισοπαλία με Τρίκαλα
Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του φίλαθλου κόσμου των Σπαρτιατών που παρά το εργάσιμο της ημέρας και τις καιρικές συνθήκες βρέθηκαν για άλλη μια φορά κοντά στην ομάδα
Οδός Εμπόρων

Το πρώτο αποτέλεσμα του 2017 ήταν ισόπαλο για την Σπάρτη που την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου υποδέχθηκε τα Τρίκαλα. Σε ένα αγώνα με λίγες φάσεις οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Οικονομόπουλο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ενώ τα Τρίκαλα είχαν τις καλές στιγμές τους με τον Κουσκουνά

Αυτή η ισοπαλία ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τη Σπάρτη μετά το εντός έδρας 1 – 1 με την Καλλονή και το 1 – 1 στην Ελευσίνα στο τελευταίο αγώνα για το 2016. 

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η χρησιμοποίηση του Σιώπη ο οποίος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 6 αγώνες. Και φυσικά η παρουσία του φίλαθλου κόσμου των Σπαρτιατών που παρά το εργάσιμο της ημέρας και τις καιρικές συνθήκες βρέθηκαν για άλλη μια φορά κοντά στην ομάδα. 

Στο πρώτο ημίχρονο τα Τρίκαλα είχαν την κατοχή αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά. Στο δεύτερο η Σπάρτη ανέβασε στροφές και είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 49΄ με τον Οικονομόπουλου να αστοχεί από πολύ καλή θέση μετά από πολύ ωραία κίνηση του Παπαχρήστου από αριστερά. 

Mε αυτό το βαθμό η Σπάρτη έφτασε τους 12 βαθμούς ενώ τα Τρίκαλα τους 11.

Επόμενος αγώνας για την Σπάρτη στα Χανιά την Κυριακή 8 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης 15:00.

Στατιστικά: Κίτρινες 3-2, Κόρνερ: 2-2

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Καρτσαμπάς (76? Βελλίνης), Κατσίκης (55? Σιώπης), Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος, Μπανούσης, Ηλιόπουλος (89? Παναγιώτου), Αναστασάκος.

Αναπληρωματικοί: Κραβαρίτης, Παναγιώτου, Σιώπης, Βελλίνης, Κορνέζος 

Τρίκαλα (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Γιαννιτσάνης, Στεφάνοβιτς (53? Αρναρέλλης), Μπαϊκαρά (87? Καμπλιώνης), Κουσκουνάς (63? Τζάκσον).

Αναπληρωματικοί:  Aθανασόπουλος, Βέρτζος, Τζάκσον, Σανδραβέλης, Αρναρέλλης, Καμπλιώνης, Καρίκι

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Βοηθοί: Σερεμέτης (Μεσσηνίας), Νίκα (Αρκαδίας), 4oς διαιτητής: Γκοβέσης (Αρκαδίας).


Οδός Εμπόρων