Vekrakos
Spartorama | Πρόσκληση γνωριμίας και ενημέρωσης από τον Νεοκλή Κρητικό

Πρόσκληση γνωριμίας και ενημέρωσης από τον Νεοκλή Κρητικό

Spartorama 28/06/2019 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Πρόσκληση γνωριμίας και ενημέρωσης από τον Νεοκλή Κρητικό
«Οι πολίτες δεν έχουν προσδοκίες από μας, έχουν απαιτήσεις»
Οδός Εμπόρων

Με τη διάθεση να επικοινωνήσει ουσιαστικά με τους συμπολίτες του και λίγο πριν την τελική ευθεία των εκλογών, πραγματοποιείται μια ξεχωριστή ημέρα γνωριμίας και συζήτησης που διοργανώνει ο κ. Νεοκλής Κρητικός, υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας  με τη ΝΔ.

Η ξεχωριστή αυτή ημέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στο Πολιτικό Γραφείο του κ. Κρητικού. Από το πρωί στις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. ο κ. Κρητικός θα βρίσκεται στη διάθεση των συμπολιτών του ώστε να συζητήσει θέματα που τους απασχολούν, να ακούσει τις προτάσεις τους και παράλληλα να τους ενημερώσει σχετικά με το Πρόγραμμα διακυβέρνησης της ΝΔ για την επόμενη μέρα. 

Με αυτή την εκδήλωση ο κ. Κρητικός δείχνει από νωρίς την ευαισθησία και τη διάθεσή του να βρίσκεται με ουσιαστικό τρόπο δίπλα σε όλους τους Λάκωνες και όλοι μαζί να συνεργαστούν για να κερδίσει η Λακωνία το μέλλον που της αξίζει.

Σε δήλωση του ο κ. Κρητικός αναφέρει: 

«Όλον αυτόν τον καιρό, οι πόρτες του πολιτικού μου γραφείου ήταν ανοιχτές και θα παραμένουν πάντα ανοιχτές για όλους τους πολίτες. Θα πρέπει να έχουμε ανοιχτά τα αυτιά μας, και να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των συμπολιτών μας και ένα διορατικό βλέμμα, σε ένα μέλλον που οφείλουμε να διαμορφώσουμε από σήμερα. Η ημέρα γνωριμίας και ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας, θα έχω τη δυνατότητα να γνωρίσω τους συμπολίτες μου, να συζητήσω μαζί τους δημιουργικά, να ανταλλάξουμε χρήσιμες απόψεις και να τους ενημερώσω για το πρόγραμμα της ΝΔ για την Ελλάδα του αύριο. Σκοπός μου είναι να υπάρχει συνεχής στήριξη των πολιτών για να είναι όλα πιο ανθρώπινα και να βρίσκονται πάντα από κοινού οι βέλτιστες λύσεις. Οι πολίτες δεν έχουν προσδοκίες από μας, έχουν απαιτήσεις. Αυτές τις απαιτήσεις θα πρέπει να τις ικανοποιούμε καθημερινά».


Οδός Εμπόρων