Vekrakos
Spartorama | Το συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου 2019, για τη Μακεδονία

Το συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου 2019, για τη Μακεδονία

Λόγια Θέλοντος Νου 16/01/2019 Εκτύπωση Άνθρωποι! Άρθρα Ελλάδα
Το συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου 2019, για τη Μακεδονία
«Αν θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια αν θέλουμε να λέμε ότι τιμούμε τους αγώνες των Μακεδονομάχων προγόνων μας αν θέλουμε να μπορούμε να αντικρίζουμε χωρίς ντροπή τα παιδιά μας δίνοντας το σωστό παράδειγμα προς αυτά...»
Οδός Εμπόρων

Ααγαπητοί συμπατριώτες όσοι υποστηρίζουν ότι ζούμε σε εποχή που θα κληθούμε να δώσουμε ομολογία αγάπης για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία έχουν δίκιο.

Η Ελλάδα και η ορθοδοξία είναι στο στόχαστρο από ανορθόδοξους κι ανθέλληνες εντός (δυστυχώς) κι εκτός συνόρων. Όλοι αυτοί όμως που καθημερινά εκπονούν σχέδια αφελληνισμού της κοινωνίας και θέλουν να εξαλείψουν το ορθόδοξο φρόνημα από τους έλληνες πρέπει να μας κάνουν να αναλογιστούμε και τις δικές μας ευθύνες.

Φταίμε κι εμείς για το σημερινό κατάντημα της πατρίδας. Εμείς κάναμε εκπτώσεις στις αξίες και τα ιδανικά μας. Εμείς τους ψηφίζουμε χρόνια και χρόνια. Γέμισε το ελληνικό κοινοβούλιο από άθεους, πατριδοκάπηλους κι "εραστές" της διαφορετικότητας (sic). Κι αν υπάρχουν κάποιοι που μιλούν για την πατρίδα προσπαθώντας να μας δείξουν ότι αγωνιούν για το μέλλον της, για Χριστό και πατρίδα μαζί δεν μιλάει κανένας εκπρόσωπος της πολιτικής.

Σήμερα πάλι αντάλλαξαν λεκτικές αψιμαχίες στο κοινοβούλιο για δημιουργία εντυπώσεων... Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι εκπρόσωποι της Εκκλησίας που τιμούν το ράσο που φοράνε, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη του Γερμανού Καραβαγγέλη και τόσων άλλων ρασοφόρων που σε κάθε κρίσιμη για την πατρίδα περίοδο έδωσαν τη ζωή τους για το Χριστό και την ελευθερία. Ο πρωθυπουργός μας είπε προεκλογικά ότι θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα, ναι με ένα Νόμο.

Ε λοιπόν το έπραξε!!! Με τη μόνη διαφορά ότι τα μνημόνια καταργήθηκαν φαινομενικά. Ο Νόμος δε που τα κατάργησε είναι η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών προς παράδοση της Μακεδονίας και ποιος ξέρει ποια άλλη στο άμεσο μέλλον για την παράδοση της Θράκης στους Τούρκους και της Ηπείρου στους Αλβανούς... Παραδίδουν την πατρίδα για να βγούμε δήθεν από τα μνημόνια. αν τα βόρεια σύνορα μας φράσουν στη Λάρισα ίσως μηδενίσουν και το έλλειμμα... 

Φίλες και φίλοι τα ψέματα κάποτε τελειώνουν και μένουν μόνο τα αποτελέσματα τους. δεν είμαστε στο χείλος του γκρεμού. Ειμαστε μέσα στο γκρεμό κι αυτοί που μας μισούν ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Πολλοί λένε ότι η Ελλάδα σώζεται πλέον μόνο με ένα θαύμα. Είναι αυτό το θαύμα που την κράτησε ζωντανή μέχρι σήμερα. Είναι αυτό το θαύμα που θα την αναστήσει μέσα από την τέφρα της για να την ξανακάνει οδηγό της ανθρωπότητας με αλλά σύνορα κι άλλη πρωτεύουσα... 

Για όλους όσους πιστεύουμε στο Χριστό, μόνο το δικό του θαύμα μπορεί να μας σώσει. Μόνο με στρατηγό την Παναγία μας θα οδηγηθούμε στη σωτηρία. πρέπει όμως να βάλουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι. στην περίπτωση του συλληπτηρίου της 20ης Ιανουαρίου. Το λιθαράκι μας είναι η παρουσία μας στην Αθήνα. Μια παρουσία στην οποία πρέπει να δώσουμε όλο μας το είναι. την καρδιά μας, την ψυχή μας, τη φωνή μας μα πάνω απ΄ όλα την πίστη μας ότι δεν θα αφήσουμε κανένα τυχάρπαστο βουλευτή που εμείς (δυστυχώς) εκλέξαμε να παραδώσει στο κράτος των Σκοπίων το όνομα της Μακεδονίας μας. Όσοι θολωμένοι από την παραζάλη της εξουσίας ψηφίσουν υπέρ της προδοσίας των Πρεσπών, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν καμία θέση σε αυτόν τον τόπο. Κι αυτοί που όψιμα πήδηξαν από το πρωθυπουργικό "σκάφος" αν μην τρέφουν ελπίδες ότι ο λαός τους ετοιμάζει την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να εξαγνιστούν... γιατί εκτός από τη συμφωνία των Πρεσπών που στο "και πέντε" αρνήθηκαν έγιναν υποστηρικτές (έστω και μόνο με την ανοχή τους) πολλών νομοσχεδίων που προώθησαν αντιορθόδοξες πρακτικές δείχνοντας εξωφρενική υπομονή στην παρούσα ανορθόδοξη (κι όχι απλώς άθεη) κυβέρνηση. Η αποχή από το συλλαλητήριο για όσους μπορούν αλλά δεν θέλουν να έλθουν είναι συνένοχη στο έγκλημα της εθνικής προδοσίας.

Αν θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια αν θέλουμε να λέμε ότι τιμούμε τους αγώνες των Μακεδονομάχων προγόνων μας αν θέλουμε να μπορούμε να αντικρίζουμε χωρίς ντροπή τα παιδιά μας δίνοντας το σωστό παράδειγμα προς αυτά. Αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε δικαίωμα να περπατάμε στο χώμα της μιας και μόνο Ελληνικής Μακεδονίας. αν θέλουμε με πράξεις κι όχι με λόγια να αγαπάμε Χριστό και πατρίδα αν δεν θέλουμε να ζήσουμε ως ραγιάδες, εμείς, τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας να είμαστε όλοι εκεί όσοι ζωντανοί.

Αδέλφια καλό αγώνα

 

Για την υπογραφή
Λόγια Θέλοντας νου


Οδός Εμπόρων