Vekrakos
Spartorama | Στο Γύθειο το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Στο Γύθειο το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Spartorama 02/05/2018 Εκτύπωση Λακωνία Παιδεία
Στο Γύθειο το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο
«Αυτόνομο σχολείο: μύθοι και πραγματικότητα» - 4, 5 και 6 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης
Οδός Εμπόρων

Στον ιστορικό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης (πρώην Παρθεναγωγείο) ξεκινούν την Παρασκευή το απόγευμα στις 18:30 μ. μ. οι εργασίες του 3ου Πανελληνίου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακωνικής σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Μάνης και την Περιφερειακή Ενότητα  Λακωνίας. Το τριήμερο συνέδριο με θέμα:

«Αυτόνομο σχολείο: μύθοι και πραγματικότητα»

φιλοξενεί περισσότερους από είκοσι καθηγητές από δέκα Πανεπιστήμια της χώρας ενώ οι εισηγήσεις συνολικά ξεπερνούν τις πενήντα. Η θεματολογία είναι πλήρης και αγγίζει όλα τα σύγχρονα προβλήματα της εκπαίδευσης. Ιδιαίτερο βάρος πάντως οι εισηγητές έχουν ρίξει σε θέματα Προσχολικής και Ειδικής Αγωγής ενώ την Κυριακή το μεσημέρι υπάρχει στο πρόγραμμα Βιωματικό σεμινάριο με την επιμέλεια του Καθηγητή κ. Ζάραγκα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Την Παρασκευή 4 Μαΐου με την έναρξη των εργασιών οι διοργανωτές θα τιμήσουν  τους Λάκωνες μουσικούς, τον Βαρύτονο Λούη Μανίκα και την Υψίφωνο Τζούλια Σουγλάκου και η προσφώνηση θα γίνει από την Πρύτανη  του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών  - Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης  της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης κα Κριάρη Ισμήνη. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη αρκετές και  θα χορηγηθούν  βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και  τα Πρακτικά του Συνεδρίου σε έντυπη μορφή.

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ



  



Οδός Εμπόρων