Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2025
Mε προϋπολογισμό 64.715,60 ευρώ
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στην Σπάρτη -στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας- το
συμφωνητικό με τον ανάδοχο του με προϋπολογισμό 64.715,60 ευρώ έργου
ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο των Αμυκλών,
στον Δήμο Σπάρτης.
«Πέρα από τη σημερινή υπογραφή, έχει επίσης σημασία να τονιστεί η προσπάθεια που γίνεται από την περιφερειακή Αρχή για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες» σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, γνωστοποιώντας ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί εκ νέου τη Λακωνία, στη Σκάλα, για τα εγκαίνια στα τρία μίνι γήπεδα στον βοηθητικό χώρο του εκεί γηπέδου.
Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας τόνισε ότι η περιφερειακή Αρχή «πέρα από τα έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις, προωθεί και στηρίζει την ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού» σημειώνοντας ότι ήδη τοποθετείται ταρτάν σε όσους αθλητικούς χώρους είναι εφικτό.