Vekrakos
Spartorama | «Ο Μάγος με τα Χρώματα»: Μία Θεατρική Παράσταση από τα Εργαστήρια της Μικρής Σκηνής στη Σπάρτη

«Ο Μάγος με τα Χρώματα»: Μία Θεατρική Παράσταση από τα Εργαστήρια της Μικρής Σκηνής στη Σπάρτη

Spartorama 17/06/2023 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Θέατρο Κοινωνία Λακωνία
«Ο Μάγος με τα Χρώματα»: Μία Θεατρική Παράσταση από τα Εργαστήρια της Μικρής Σκηνής στη Σπάρτη
Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στον πεζόδρομο, Κλεομβρότου 53

«Ο Μάγος με τα Χρώματα» του Γιάννη Ξανθούλη

Μια παράσταση της Explorativa από παιδιά για παιδιά

Σάββατο 17 Ιουνίου – ώρα 18:00


Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Δαράκη Ελένη, Καππάκος Πάνος, Τσικάκη Δανάη, Κουμανταράκη Δροσίνα, Τηλελή Μελίνα, Κακούρου Μαριάντζελα

Στην Εxplorativa αγαπάμε τα πειράματα. Μέσα από αυτά μαθαίνουμε με τα παιδιά τον κόσμο. Τον δοκιμάζουμε, τον ανακατεύουμε, τον κουνάμε, κοιτάμε το αποτέλεσμα και κατανοούμε. Έτσι και φέτος με το θεατρικό εργαστήρι για παιδιά που πραγματοποιείται κάθε Τρίτη (Αγησιλάου 58), δοκιμάζαμε αυτοσχεδιασμούς, ανακατεύαμε ρόλους, τους κουνήσαμε πάνω κάτω, δεξιά και αριστερά και φτιάξαμε μια παράσταση από τα παιδιά για τα παιδιά.

Πρόκειται για ένα απόσπασμα από το παιδικό θεατρικό έργο του Γιάννη Ξανθούλη «Ο Μάγος με τα Χρώματα» που γράφτηκε το 1978. Στη δική μας παράσταση τα παιδιά θα παίξουν τις δύο πρώτες σκηνές του έργου που φέρνει τη μαγεία στην παιδική σκηνή. Την παράσταση επιμελήθηκε η δασκάλα των παιδιών Χρυσάνθη Κοτσάφτη. Το έργο είναι κατάλληλο για παιδιά και για μεγάλους που είναι ακόμη παιδιά.

Σας καλούμε λοιπόν να φέρετε τα παιδιά, τους μικρούς θεατές να συνομιλήσουν με τα λόγια του παιδικού θεάτρου και να δουν τους δικούς μας μικρούς ηθοποιούς. Η παράσταση είναι η δική μας γιορτή λήξης των παιδικών θεατρικών εργαστηρίων της Explorativa και έχει ελεύθερη είσοδο. Θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Πολιτιστικού Σωματείου Σκηνή, στον πεζόδρομο Κλεομβρότου 53.




Οδός Εμπόρων