- Ακυρώθηκαν" />
Vekrakos
Spartorama | Πρόσκληση Εγκαινίων του Βιβλιοπωλείου «Κουκουβάγια» στη Σπάρτη <font color="red">- Ακυρώθηκαν</font>

Πρόσκληση Εγκαινίων του Βιβλιοπωλείου «Κουκουβάγια» στη Σπάρτη - Ακυρώθηκαν

Spartorama 12/05/2023 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Κοινωνία Λακωνία Παιδεία
Πρόσκληση Εγκαινίων του Βιβλιοπωλείου «Κουκουβάγια» στη Σπάρτη <font color=- Ακυρώθηκαν" title="Πρόσκληση Εγκαινίων του Βιβλιοπωλείου «Κουκουβάγια» στη Σπάρτη - Ακυρώθηκαν">
Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια μας που θα γίνουν τη Τετάρτη 17/5 ώρα 7.00 μ.μ. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!!

Πότε είναι τα εγκαίνια της «Κουκουβάγια»;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 στις 7:00 μ.μ. έρχονται τα εγκαίνια της «ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ» !!!

Τι είναι η «Κουκουβάγια»;

Η Κουκουβάγια είναι ένα βιβλιοπωλείο που διαφέρει. Διαθέτει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και αποτελεί έναν εξαιρετικό χώρο για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών με στόχο τη Μάθηση.

Βασισμένη στη Μοντεσσοριανή παιδαγωγική, εστιάζει στην ανεξαρτησία, στην ελευθερία επιλογής της εκπαιδευτικής πορείας των παιδιών (εντός κωδικοποιημένων ορίων) και στον σεβασμό της φυσικής σωματικής, ψυχολογικής και κοινωνικής ανάπτυξης του παιδιού.

Η Κουκουβάγια for curious minds, λοιπόν, παρέχει ποιοτικές επιλογές σε βιβλίο, παιχνίδι, εκπαιδευτικό υλικό και έπιπλο για να εξάψει την περιέργεια και το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων!

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας στην «Κουκουβάγια»;

Στον χώρο μας υπάρχουν πολλές δημιουργικές εκπλήξεις, διαθεματικές δράσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και ένα περιβάλλον γεμάτο γωνιές εμπειρίας, γνώσης και επαφής με το βιβλίο και το παιχνίδι.

Με κάθε αγορά σας την ημέρα των εγκαινίων, θα μπείτε στην κλήρωση για ένα δώρο έκπληξη αξίας 200 ευρώ!!!

Σας περιμένουμε στη Σπάρτη, Βρασίδου 115 σε έναν χώρο ελκυστικό και πρωτότυπο!

Με αγάπη για το παιδί.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο Instagram “mykoukouvagia”.          

Τηλ: 27310 82119


Οδός Εμπόρων