Vekrakos
Spartorama | Το Π.Τ. Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου, μαζί με την Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Λακωνίας, πήγε Πανεπιστήμιο

Το Π.Τ. Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου, μαζί με την Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Λακωνίας, πήγε Πανεπιστήμιο

Spartorama 07/05/2023 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Κοινωνία Λακωνία Οικονομία
Το Π.Τ. Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου, μαζί με την Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Λακωνίας, πήγε Πανεπιστήμιο
Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Με μεγάλη συμμετοχή υλοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στο κεντρικό αμφιθέατρο του Τ.Ο.Δ.Α του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη ημερίδα/σεμινάριο με θέμα: «ΕΙΔΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Φ.Ε. 2022 (Κ.Φ.Ε. Ν.4172/2013) – ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ»

Κεντρικός Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Νασόπουλος Αντώνης, Οικονομολόγος MSc – Φοροτεχνικός.

Στην ημερίδα, παρευρέθηκαν ο κοσμήτορας του Τ.Ο.Δ.Α. Κος Κυπραίος Γεώργιος, ο πρόεδρος του 11ου Παραρτήματος του Ο.Ε.Ε. κ. Μαρινόπουλος Γιάννης, ο γραμματέας 11ου Παραρτήματος του Ο.Ε.Ε. κ. Πάνος Κρητικός, διδάσκοντες του Τ.Ο.Δ.Α., υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Σπάρτης, πλήθος λογιστών και εργαζόμενων σε λογιστικά γραφεία καθώς και σημαντικός αριθμός φοιτητών του τμήματος.

Η Ε.Φ.Λ. Λακωνίας ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της τόσο ενδιαφέρουσας ημερίδας και ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τον κοσμήτορα κ. Κυπραίο για τη φιλοξενία και τον κ. Νασόπουλο που για μια ακόμα φορά βρέθηκε στην πόλη μας για την ενημέρωση των συναδέλφων.

Η συνεργασία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου, με όλα τα τμήματα οικονομικής κατεύθυνσης του ΠΑ.ΠΕΛ., επισφραγίστηκε σήμερα με την ουσιαστική συμβολή του Κοσμήτορα του Τ.Ο.Δ.Α. Κου Κυπραίου Γιώργου.





Οδός Εμπόρων