Vekrakos
Spartorama | Δήμος Σπάρτης: «Επιστρέφει το Spartan Race με Υπερδιπλάσιες Συμμετοχές»

Δήμος Σπάρτης: «Επιστρέφει το Spartan Race με Υπερδιπλάσιες Συμμετοχές»

Spartorama 31/10/2022 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία
Δήμος Σπάρτης: «Επιστρέφει το Spartan Race με Υπερδιπλάσιες Συμμετοχές»
Από την Παρασκευή 4/11/2022 έως και την Κυριακή 6/11/2022
Οδός Εμπόρων

Το Spartan Race επιστρέφει και πάλι στην πόλη μας!!! Αυτή τη χρονιά με υπερδιπλάσιο αριθμό αθλητών και αθλητριών έχοντας εξαντλήσει τη μέγιστη δυναμική του ως διοργάνωση με 3.000 συμμετέχοντες συν τους συνοδούς τους.

Η μεγαλύτερη διοργάνωση στο είδος της έρχεται να ολοκληρωθεί με τον Παγκόσμιο Τελικό να πραγματοποιείται στην Σπάρτη. Οι ελίτ των ελίτ αθλητών θα επισκεφθούν την πόλη μας και θα τρέξουν στα μέρη του μύθου και της ιστορίας.

Ο αγώνας φέτος θα διαρκέσει τρεις ημέρες την Παρασκευή 4/11, το Σάββατο 5/11 και την Κυριακή 6/11.

Για την αποφυγή της όποιας ταλαιπωρίας για τους πολίτες κατά την προετοιμασία και την διάρκεια του αγώνα ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

  • Στην κεντρική πλατεία και το Δημοτικό Στάδιο θα ξεκινήσουν εργασίες από την Κυριακή 30/10.
  • Η οδός Κ. Παλαιολόγου από την 118 έως και την Τριακοσίων θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας μέχρι και την απομάκρυνση των εμποδίων μετά το πέρας των αγώνων. Οι κάθετες οδοί αυτής θα κλείνουν σταδιακά ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και κατά την διάρκεια του αγώνα.
  • Σημαντικές ημερομηνίες για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σχετικά με την Κ. Παλαιολόγου, είναι η Πέμπτη 3/11 και ώρα 18:30 όπου στην κεντρική πλατεία θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης και θα ακολουθήσει η παρέλαση των εθνών προς το άγαλμα του Λεωνίδα.
  • Την Παρασκευή το πρωί ο αγώνας θα περάσει από το κέντρο της πόλης οπότε η οδός Κ. Παλαιολόγου θα παραμείνει κλειστή από το άγαλμα του Λεωνίδα μέχρι και την οδό Ευαγγελιστρίας μόνο στο ρεύμα από Βορά προς Νότο (και οι κάθετες οδοί) και μέχρι αργά το απόγευμα.
  • Οι τερματισμοί και των τριών ημερών θα πραγματοποιηθούν εντός του Δημοτικού Σταδίου, όπου είμαστε όλοι καλεσμένοι να τους παρακολουθήσουμε από τις κερκίδες των θεατών.

Είμαστε πεπεισμένοι πως ο σημαντικός αυτός αγώνας για την πόλη μας, θα είναι η αφορμή να απολαύσουμε όλοι το κλίμα και τον ενθουσιασμό των αθλητών-αθλητριών και να τους δείξουμε ότι η Σπαρτιάτικη φιλοξενία είναι άφθαρτη στο πέρασμα των αιώνων.

 

Εκ της οργανωτικής επιτροπής του Δήμου
Για το Spartan Race


Οδός Εμπόρων