Vekrakos
Spartorama | Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια η πανήγυρη στην Ι.Μ. Γόλας

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια η πανήγυρη στην Ι.Μ. Γόλας

Spartorama 05/05/2022 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια η πανήγυρη στην Ι.Μ. Γόλας
Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στην θαυματουργική δύναμη της Παναγίας μας, υπογραμμίζοντας την αγάπη που εκδηλώνει ο κόσμος προς το πρόσωπο Της
Οδός Εμπόρων

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και μέσα στο αναστάσιμο κλίμα της περιόδου τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στην ιστορική Μονή της Παναγίας της Γόλας στον Ταϋγετο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου, τον οποίον συνεπικούρησαν ο Καθηγούμενος της Μονής και ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως μας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ευστάθιος Πορφύρης και κληρικοί της περιοχής. 

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στην θαυματουργική δύναμη της Παναγίας μας, υπογραμμίζοντας την αγάπη που εκδηλώνει ο κόσμος προς το πρόσωπο Της. Ολοκληρώνοντας, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την ολόψυχη συμμετοχή τους. 

Την κυριώνυμη ημέρα της εορτής τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, η αρτοκλασία και ο αγιασμός προς ευλογία των πιστών.

 

(η αεροφωτογραφία είναι του κ. Αλέξανδρου Μπουγάδη)


immspartis.gr







  



Οδός Εμπόρων