Vekrakos
Spartorama | Ίδρυση Νέας Λέσχης Lions στην Σπάρτη

Ίδρυση Νέας Λέσχης Lions στην Σπάρτη

Spartorama 30/04/2022 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Ίδρυση Νέας Λέσχης Lions στην Σπάρτη
Oι Lions Clubs International είναι ο μεγαλύτερος Ανθρωπιστικός Οργανισμός υπηρεσιών στον κόσμο με σχεδόν 1,4 εκατομμύρια μέλη σε περίπου 45.000 Λέσχες, σε περισσότερες από 200 χώρες και γεωγραφικές περιοχές σε όλο τον κόσμο
Οδός Εμπόρων

Μία Νέα Λέσχη LIONS ιδρύεται στην Σπάρτη, την 8 Μαΐου 2022, με 23 μέλη, άνδρες και γυναίκες, που θα γιορτάσουν την ίδρυση του Lions Club SPARTI στο ξενοδοχείο ΜΕΝΕΛΑΙΟΝ, ώρα 12:00, ημέρα Κυριακή

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Κυβερνήτης του Θέματος 117Α  των  Lions Μιχάλης Κλεισαρχάκης, θα παρουσιάσει στα μέλη της Νέας Λέσχης τον επίσημο Καταστατικό τους Χάρτη. 

Μέλη της αναδόχου Λέσχης Lions Παλαιό Φάληρο Τρίτων που υποστήριξαν τον σχηματισμό του Lions Club SPARTI, θα είναι παρόντα για να συγχαρούν τα μέλη της Νέας Λέσχης. 

Η Λέσχη Lions SPARTI, με ανθρωποκεντρική κατεύθυνση, σχεδιάζει να ασχοληθεί με κοινωνικά, πολιτιστικά, περιβαλλοντικά έργα κ.α. 

Οι Λέσχες Lions, είναι μια ομάδα ανδρών και γυναικών που εντοπίζουν ανάγκες εντός της κοινότητας που ζουν και συνεργάζονται για να τις εκπληρώσουν. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε  με τους:

  • Βαφάκου Βασιλική τηλ. 6937476908 - Εmail vafakouvicky@gmail.com
  • Γούτου Θάλεια Μαρία τηλ. 6936914746 - Email: lionsclubsparti

 

Oι Lions Clubs International είναι ο μεγαλύτερος Ανθρωπιστικός Οργανισμός υπηρεσιών στον κόσμο με σχεδόν 1,4 εκατομμύρια μέλη σε περίπου 45.000 Λέσχες, σε περισσότερες από 200 χώρες και γεωγραφικές περιοχές σε όλο τον κόσμο. 

Από το 1917, οι Λέσχες Lions  έχουν βοηθήσει τους τυφλούς και τα άτομα με προβλήματα όρασης και έχουν δεσμευθεί σθεναρά για την κοινωνική υπηρεσία και την εξυπηρέτηση των νέων σε όλο τον κόσμο. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Lions Clubs International, μπορείτε να επισκεφτείτε την τοποθεσία Web στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lionsclubs.org


Οδός Εμπόρων