Vekrakos
Spartorama | Ο Νεοκλής Κρητικός σε Συνάντηση για το Νέο Νοσοκομείο Σπάρτης

Ο Νεοκλής Κρητικός σε Συνάντηση για το Νέο Νοσοκομείο Σπάρτης

Spartorama 21/01/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Λακωνία Πολιτική Υγεία
Ο Νεοκλής Κρητικός σε Συνάντηση για το Νέο Νοσοκομείο Σπάρτης
Βρισκόμαστε εντός χρονοδιαγράμματος, με την επιφύλαξη ορισμένων μικρών καθυστερήσεων λόγω των εκτάκτων υγειονομικών μέτρων της πανδημίας
Οδός Εμπόρων

Συνάντηση με τον κ. Μάριο Θεμιστοκλέους πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός χθες Πέμπτη 20 Ιανουαρίου.

Ο κ. Κρητικός έθεσε ερωτήματα στον κ. Θεμιστοκλέους σχετικά με την πρόοδο των εργασιών του νέου Νοσοκομείου Σπάρτης, το οποίο δρομολογείται με τη μεγάλη δωρέα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο κ. Θεμιστοκλέους ενημέρωσε τον κ. Κρητικό ότι από την πλευρά της Κυβέρνησης δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση και ότι βρισκόμαστε εντός χρονοδιαγράμματος, με την επιφύλαξη ορισμένων μικρών καθυστερήσεων λόγω των εκτάκτων υγειονομικών μέτρων της πανδημίας.

Επίσης ο κ. Θεμιστοκλέους ως επικεφαλής του εμβολιαστικού προγράμματος «Ελευθερία» δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του εμβολιασμού, ενώ τόνισε ότι πριν από ένα χρόνο κανένας δεν ήταν βέβαιος για το εγχείρημα.

Οι δύο ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Σπάρτη, όπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση για την εξέλιξη των εργασιών για το νέο Νοσοκομείο.


Οδός Εμπόρων