Vekrakos
Spartorama | Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης σε μουσική σύμπραξη με το Εθνικό Ωδείο (Παράρτημα Σπάρτης)

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης σε μουσική σύμπραξη με το Εθνικό Ωδείο (Παράρτημα Σπάρτης)

Spartorama 15/12/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Μουσική Πολιτισμός
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης σε μουσική σύμπραξη με το Εθνικό Ωδείο (Παράρτημα Σπάρτης)
Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στις 7:30 μ. μ., στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου
Οδός Εμπόρων

Ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης, σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος συμμετέχει, για έκτη χρονιά, στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης μας. Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, διοργανώνει για έβδομη χρονιά την καθιερωμένη  Χριστουγεννιάτικη  συναυλία  του, στις 7:30 μ. μ., στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Σπάρτης.

Ο Μ.Ο.Σ. συμπράττει μουσικά με το Εθνικό Ωδείο (Παράρτημα Σπάρτης) και παρουσιάζουν ένα εορταστικό πρόγραμμα σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, μαθητές και καθηγητές του Εθνικού Ωδείου παρουσιάζουν εορταστικές μελωδίες και χριστουγεννιάτικους ύμνους. Στο δεύτερο μέρος, η Μικτή Χορωδία του Μ.Ο.Σ. σε διεύθυνση της Χριστίνας Αθανασοπούλου, θα υποδεχτεί το κοινό της πόλης και τους επισκέπτες της με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Ευρωπαϊκή λόγια παράδοση αλλά και κάλαντα, παραδοσιακά και σύγχρονα, δημιουργώντας ένα κλίμα αισιοδοξίας και χαράς, που όλοι αναζητούμε την εορταστική περίοδο.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος
Δημοσθένης Τσαπάρας

Η Γραμματέας
Γιάννα Κατσουγκράκη




  



Οδός Εμπόρων