Vekrakos
Spartorama | Δήμος Σπάρτης: «Spart-Upodraseis Καλικάντζαρων στο Γουδέ»

Δήμος Σπάρτης: «Spart-Upodraseis Καλικάντζαρων στο Γουδέ»

Spartorama 14/12/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Παιδεία
Δήμος Σπάρτης: «Spart-Upodraseis Καλικάντζαρων στο Γουδέ»
Συνδιοργάνωση: Το «Κέντρο Επανασύνδεσης Ανθρώπου-Φύσης» (“Human-Nature Recοnnection Hub”), Ν.Π. Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης
Οδός Εμπόρων

Το «Κέντρο Επανασύνδεσης Ανθρώπου-Φύσης» (“Human-Nature Recοnnection Hub”) είναι ένας Μη Kερδοσκοπικός Οργανισμός με έδρα τη Σπάρτη και ιδρυτικά μέλη τη Δρ. Διοίκησης Αθλητισμού,  Άννα Κουρτεσοπούλου και τη δικηγόρο και απόφοιτη του Π.Μ.Σ Βιοηθικής, Εύη Νικολακάκου, ενώ πλαισιώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες και συνεργάτες. Στις 26/12 ο Οργανισμός και το Ν.Π. Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης συνδιοργανώνουν τις τελευταίες Spart-Upοδράσεις για το 2021 στο Πάρκο Γουδέ, με σκοπό να γιορτάσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και να μεταφέρουν μηνύματα χαράς, αισιοδοξίας και  αγάπης.

Η εκδήλωση αυτή είναι ανοιχτή με ελεύθερη συμμετοχή, απευθύνεται σε όλες τις ηλιακές ομάδες, ανεξαρτήτως δεξιοτήτων και προαναγγέλλει την έλευση μιας νέας χρονιάς γεμάτης ελπίδα, κίνηση, και διάθεση για περιπέτεια και παιχνίδια στη φύση, «φάρμακα» κατάλληλα για την καταπολέμηση οποιασδήποτε ασθένειας! Στην εκδήλωση αυτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την πολύτιμη συνδρομή των σπουδαστών ειδικότητας «Συνοδός Βουνού» των ΔΙΕΚ Σπάρτης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν 9 σταθμούς βιωματικών δραστηριοτήτων και να διασκεδάσουν, να δοκιμαστούν και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις. Με ένα αυτοσχέδιο – χειροποίητο χριστουγεννιάτικο στολίδι για εισιτήριο και καλή διάθεση!

Στις 26 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00-15.00 οι Καλικάντζαροι σας περιμένουν στο  Πάρκο Γουδέ για μια συναρπαστική περιπέτεια στη φύση!

 

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να  επικοινωνείτε στα:

Τηλ.  6944897221 Εύη Νικολακάκου,  6973390620 Αννα Κουρτεσοπούλου


Οδός Εμπόρων