Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται η ταινία τρόμου: «Η Νύχτα με τις Μάσκες 2» - (Halloween Kills)

Θα προβάλλεται η ταινία τρόμου: «Η Νύχτα με τις Μάσκες 2» - (Halloween Kills) - video

Spartorama 27/10/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία
Θα προβάλλεται η ταινία τρόμου: «Η Νύχτα με τις Μάσκες 2» - (Halloween Kills)
Από Πέμπτη 28/10 έως Τετάρτη 3/1 στις 9:30 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Το 2018, το «Halloween - Η Νύχτα με τις Μάσκες» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Τζέιμι Λι Κέρτις, «έσφαξε» στο box office, κερδίζοντας περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια million παγκοσμίως και έτσι έγινε το πιο εμπορικό κεφάλαιο της διάσημης σειράς ταινιών στα 40 χρόνια της ιστορίας της. Δημιούργησε μάλιστα ένα νέο ρεκόρ ως το μεγαλύτερο άνοιγμα σαββατοκύριακου για θρίλερ με γυναίκα πρωταγωνίστρια. 

Και η νύχτα με τις μάσκες που θα σημάνει την επιστροφή του Μάικλ Μάγιερς δεν έχει τελειώσει ακόμη. 

Λίγα λεπτά αφότου η Λόρι (Τζείμι Λι Κέρτις), η κόρη της Κάρεν (Τζούντι Γκιρ) και η εγγονή της Άλισον (Άντι Μάτιτσακ) άφησαν το μασκοφόρο τέρας, τον Μάικλ Μάγιερς, παγιδευμένο να καίγεται στο υπόγειο, η Λόρι θα εισαχθεί στο νοσοκομείο με τραύματα πιστεύοντας ότι επιτέλους κατάφερε να σκοτώσει τον ισόβιο βασανιστή της.  

Αλλά όταν ο Μάικλ καταφέρνει να απελευθερωθεί, το τελετουργικό λουτρό αίματος θα αναβιώσει. Όσο η Λόρι παλεύει με τους πόνους και ετοιμάζεται να υπερασπιστεί ξανά τον εαυτό της απέναντί του, ξεσηκώνει όλη την περιοχή σε ένα κυνήγι για τον ασταμάτητο φονιά. 

Οι γυναίκες θα ενωθούν με μια άλλη ομάδα επιζώντων ενός παλαιότερου μακελειού του Μάικλ και θα αποφασίσουν να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, σχηματίζοντας έναν άγρυπνο όχλο που σκοπεύει να εξοντώσει τον Μάικλ μια για πάντα. 

Το κακό θα πεθάνει απόψε.


Οδός Εμπόρων