Vekrakos
Spartorama | Οι Βαγγέλης Μπουντούνης και Μάρω Ραζή ιδρύουν τη «Σχολή Κιθάρας Λακωνίας»

Οι Βαγγέλης Μπουντούνης και Μάρω Ραζή ιδρύουν τη «Σχολή Κιθάρας Λακωνίας» - video

Spartorama 08/09/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Μουσική Παιδεία
Οι Βαγγέλης Μπουντούνης και Μάρω Ραζή ιδρύουν τη «Σχολή Κιθάρας Λακωνίας»
Το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης καλωσορίζει τους διεθνούς φήμης κιθαριστές
Οδός Εμπόρων

Ο Βαγγέλης Μπουντούνης και η Μάρω Ραζή συνεργάζονται για πρώτη φορά με το Εθνικό Ωδειο Σπάρτης. Με έδρα την Σπάρτη δημιουργούν την «Σχολή Κιθάρας Λακωνίας»

Το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης με μεγάλη συγκίνηση καλωσορίζει τους διεθνούς φήμης Κιθαριστές Βαγγέλη Μπουντούνη και Μάρω Ραζή που μοναδικά και ξεχωριστά με χαρά και ενθουσιασμό δημιουργούν τη Σχολή Κιθάρας Λακωνίας, μαζί τους θα διδάσκει ο Διπλωματούχος απόφοιτος  και καθηγητής του Εθνικού Ωδείου Αθηνών Γιώργος Βόλης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μπουντούνης: «Αυτή η Σχολή Κιθάρας δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού πάρα μόνο στο Εθνικό Ωδείο και ειδικά στη Λακωνία αφού εκεί βρίσκονται το σπίτι και οι ρίζες μας».

«Ο μεγαλύτερος παράγοντας της επιτυχίας του Ωδείου είναι το έμψυχο δυναμικό του. Αισθάνομαι ότι οι σκοποί και τα όνειρα σε αυτό το Ωδείο πραγματοποιούνται. Οι Λάκωνες μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να αγαπήσουν την τέχνη και την δημιουργία της ίδιας της ύπαρξης!»
Κυριακή Χελιώτη
Διευθύντρια Εθνικού Ωδείου Σπάρτης


Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, τα τμήματα συγκροτούνται και η πρώτη συνάντηση με παιδιά [αλλά και ενήλικες] που ενδιαφέρονται θα είναι την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 4 το απόγευμα στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης, Λεωνίδου 72

τηλέφωνο επικοινωνίας 2731 0 23506  Email:ethnikoodeiosparths@gmail.com

f: Εθνικό Ωδείο (Παράρτημα Σπάρτης)- Εγγραφές καθημερινά από 17.00 – 20.00


Οδός Εμπόρων