Vekrakos
Spartorama | Μετάθεση Συναυλίας Οnirama

Μετάθεση Συναυλίας Οnirama

Spartorama 10/08/2021 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Κοινωνία Μουσική Σαϊνοπούλειο
Μετάθεση Συναυλίας Οnirama
Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 21.30
Οδός Εμπόρων

Το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης ενημερώνουν ότι εξαιτίας της πρωτοφανούς κατάστασης που βιώνει  η χώρα με τις καταστροφικές πυρκαγιές, και που δυστυχώς πλήττει και το δικό μας νομό , η προγραμματισμένη για τις 11 Αυγούστου  συναυλία των Onirama αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 21.30.

Το βλέμμα και η σκέψη μας είναι στους πληγέντες συνανθρώπους μας και σε όσους δίνουν αγώνα να περιορίσουν το μέγεθος αυτής της ανείπωτης καταστροφής.

Ευχόμαστε με τη βοήθεια της Παναγίας να επουλωθούν οι πληγές και να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι.


Σημείωση: Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παράσταση «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», που ήταν να πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, ακυρώθηκε από την παραγωγή για ανεξάρτητους λόγους.


Επικαιροποίηση: 

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος αναλογιζόμενοι τον πόνο και τη δοκιμασία των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές έλαβαν την απόφαση να διατεθεί μέρος των εσόδων της συναυλίας των Onirama που θα πραγματοποιηθεί στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 υπέρ των πυρόπληκτων της περιοχής μας.


Οδός Εμπόρων