Vekrakos
Spartorama | Προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης η αθλήτρια του «Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης», Ευγενία Λάμπρου

Προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης η αθλήτρια του «Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης», Ευγενία Λάμπρου

Spartorama 18/05/2021 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία
Προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης η αθλήτρια του «Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης», Ευγενία Λάμπρου
Ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών να ασκείται στον Σύλλογο στο άθλημα της ελευθέρας πάλης υπό την καθοδήγηση της Σοφίας Καμπανάρη καθώς και του έμπειρου προπονητού Γεωργίου Μπαρέλου
Οδός Εμπόρων

Η Αθλήτρια του «Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης», Ευγενία Λάμπρου προκρίθηκε στο αγώνισμα της Ελευθέρας πάλης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης κάτω των 15 ετών που θα διεξαχθεί στην Σόφια της Βουλγαρίας από την 26η έως και την 30η Μαΐου 2021 με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας.

Η Ευγενία Λάμπρου ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών να ασκείται στον Σύλλογο στο άθλημα της ελευθέρας πάλης υπό την καθοδήγηση και εποπτεία της Προπονητού και διακεκριμένης αθλήτριας της Ελευθέρας πάλης Σοφίας Καμπανάρη καθώς και του έμπειρου προπονητού της Ελληνορωμαϊκής πάλης Γεωργίου Μπαρέλου.

Γρήγορα απέδειξε το ταλέντο και την έφεση της στο άθλημα λαμβάνοντας μέρος σε αρκετούς αγώνες και κατακτώντας νίκες. Η συνέπεια της ως προς το προπονητικό σκέλος και η ικανότητα της να μπορεί να ενσωματώσει τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και η σκληρή και αδιάκοπη προσπάθεια απέδωσαν γρήγορα καρπούς. Επίσης συμμετείχε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το παλαιστικό προπονητικό κάμπ με την Εθνική ομάδα στο Λουτράκι διάρκειας 2 εβδομάδων το 2021.

Η Ευγενία Λάμπρου θα προπονείται στο σύλλογο έως και την αναχώρηση της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης όπου και θα την συνοδέψει η Προπονητής Σοφία Καμπανάρη.

Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, οι θυσίες να αποδώσουν καρπούς και παρά το νεαρό της ηλικίας να γυρίσει για ακόμα μια φορά νικήτρια, τιμώντας την παράδοση της Σπάρτης γεμάτη νέες γνώσεις και με ακόμα μεγαλύτερη πείρα.

Είμαστε υπερήφανοι και πάντα μαζί της σε κάθε της βήμα.

Τα spartorama.gr της εύχεται κάθε επιτυχία στην αποστολή της.


Οδός Εμπόρων