Vekrakos
Spartorama | Δαβάκης: «Σε πρώτο πλάνο τα θέματα της εκπαίδευσης στη Λακωνία...»

Δαβάκης: «Σε πρώτο πλάνο τα θέματα της εκπαίδευσης στη Λακωνία...»

Spartorama 06/04/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Λακωνία Παιδεία Πολιτική
Δαβάκης: «Σε πρώτο πλάνο τα θέματα της εκπαίδευσης στη Λακωνία...»
Ο κ. Δαβάκης επικοινώνησε δύο φορές με την αρμόδια Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή, η οποία απάντησε άμεσα σε προβληματισμούς και ενστάσεις
Οδός Εμπόρων

Συνάντηση με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, Φώτη Πολίτη και Αγάπιο Οικονομίδη, είχε σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου, ο Θανάσης Δαβάκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τη λακωνική εκπαιδευτική κοινότητα και ιδίως τα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει, με κυρίαρχο αυτό της λειτουργίας της εκπαιδευτικής διαδικασίας εν μέσω πανδημίας. Συζητήθηκε επίσης το ζήτημα του Πειραματικού Σχολείου, με όλες τις παραμέτρους που αυτό παρουσιάζει σε διδάσκοντες και μαθητές.

Στο τέλος της επίσκεψης, ο κ. Δαβάκης συμμετείχε στην συνάντηση του Διευθυντού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τα μέλη της ΕΛΜΕ Λακωνίας, με τους οποίους συζητήθηκε το θέμα των εμβολιασμών των εκπαιδευτικών, καθώς και οι απόψεις τους και οι προβληματισμοί τους για το Πειραματικό Σχολείο.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών, ο κ. Δαβάκης επικοινώνησε δύο φορές με την αρμόδια Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή, η οποία απάντησε άμεσα σε προβληματισμούς και ενστάσεις.

«Σήμερα επισκέφθηκα τους Προϊσταμένους της εκπαίδευσης στη Λακωνία, για να τους ακούσω, εν όψει και των δυσκολιών που επιβάλλει η πανδημία, αλλά και όχι μόνο. Είχαμε μία πολύ ουσιαστική ενημέρωση και συζήτηση, τόσο με τους Προϊσταμένους όσο και με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και επικοινωνήσαμε με την Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή για πιο άμεση ενημέρωση», δήλωσε στο τέλος της επίσκεψης ο Λάκωνας βουλευτής.



  



Οδός Εμπόρων