Vekrakos
Spartorama | Συνάντηση Δήμα - Δαβάκη για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Λακωνίας

Συνάντηση Δήμα - Δαβάκη για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Λακωνίας

Spartorama 11/03/2021 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική Τεχνολογία
Συνάντηση Δήμα - Δαβάκη για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Λακωνίας
Η Λακωνία πρέπει να προσαρμόσει το αναπτυξιακό της μοντέλο στις σύγχρονες συνθήκες, να διευρύνει τους ορίζοντές της σε νέους παραγωγικούς τομείς και να αντιστρέψει την τάση φυγής των παιδιών της
Οδός Εμπόρων

Τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, βουλευτή Κορινθίας Χρίστο Δήμα, είχε την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021, το πρωί ο Θανάσης Δαβάκης.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η διερεύνηση και η αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της Λακωνίας για να επιτευχθεί μία νέα αναπτυξιακή στροφή που θα στηρίζεται στην υψηλή τεχνολογία, στην έρευνα και στην καινοτομία.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

Η Λακωνία πρέπει να προσαρμόσει το αναπτυξιακό της μοντέλο στις σύγχρονες συνθήκες, να διευρύνει τους ορίζοντές της σε νέους παραγωγικούς τομείς και να αντιστρέψει την τάση φυγής των παιδιών της.

Για αυτό το λόγο, ζήτησα από τον αρμόδιο Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστο Δήμα, να «συναντηθούμε» διαδικτυακά, προκειμένου να διερευνήσουμε τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας για μια νέα αναπτυξιακή στροφή που θα στηρίζεται στην υψηλή τεχνολογία, στην έρευνα και στην καινοτομία.

Εκ μέρους του κ. Δήμα, αφού μας ενημέρωσε για τις δράσεις, τις επιδιώξεις και τα εργαλεία που διαθέτει λόγω αρμοδιότητας, υπήρξε διάθεση αμέριστης συμπαράστασης και πολιτική βούληση να στηρίξει κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Έπεται και συνέχεια…


Οδός Εμπόρων