Vekrakos
Spartorama | Ο Δήμος Σπάρτης Διαθέτει Προσωπικό και Χώρο για την Εμβολιαστική Διαδικασία κατά του Covid-19

Ο Δήμος Σπάρτης Διαθέτει Προσωπικό και Χώρο για την Εμβολιαστική Διαδικασία κατά του Covid-19

Spartorama 24/02/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική Υγεία
Ο Δήμος Σπάρτης Διαθέτει Προσωπικό και Χώρο για την Εμβολιαστική Διαδικασία κατά του Covid-19
Παραχωρεί τον χώρο που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Σπάρτης, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις, για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται αναγκαίο για να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο εμβολιασμού
Οδός Εμπόρων

Ο Δήμος Σπάρτης διαθέτει προσωπικό και χώρο ώστε να συμμετέχει ενεργά στην εμβολιαστική διαδικασία καταπολέμησης του covid-19.

Η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου, σε επιστολές που στάλθηκαν στην 6η ΥΠΕ και στην κ. Αραχωβίτη, υπεύθυνη του κέντρου Υγείας Σπάρτης, ενημερώνει πως ο Δήμος έγκαιρα προνόησε ώστε να προσληφθεί καταρτισμένο προσωπικό για τον covid-19. Συγκεκριμένα, 2 (δύο) Νοσηλεύτριες Π.Ε. και βοηθητικό προσωπικό, είναι στην διάθεση του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Κέντρου Εμβολιασμού, ώστε να συνδράμουν στην πραγματοποίηση των εμβολιασμών κατά του covid-19.

Ενώ το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας παραχωρεί τον χώρο που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Σπάρτης, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις (π.χ. προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ και κατάλληλο εξοπλισμό, όπως ψυγείο - κλιματισμό κ.λ.π.), για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται αναγκαίο για να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο εμβολιασμού.

Είμαστε έτοιμοι και αναμένουμε οδηγίες από την 6η ΥΠΕ, ώστε να λειτουργήσει ένα επιπλέον Κέντρο Εμβολιασμού στην πόλη μας για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας.


Οδός Εμπόρων