Vekrakos
Spartorama | «Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα!», απάντηση της κας Κανελλοπούλου στο άρθρο του κ. Δούκα περί συκοφαντίας

«Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα!», απάντηση της κας Κανελλοπούλου στο άρθρο του κ. Δούκα περί συκοφαντίας

Spartorama 24/02/2021 Εκτύπωση Άρθρα Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία Πολιτική
«Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα!», απάντηση της κας Κανελλοπούλου στο άρθρο του κ. Δούκα περί συκοφαντίας
«Είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά να ζητάει ο Δήμαρχος από τους δημότες να απολογηθούν για τις πράξεις τους την τελευταία 7ετία, όπως μου ζητά ο κ. Δούκας στην απάντησή του!»
Οδός Εμπόρων

Η απάντηση του Δήμαρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα στο άρθρο μου με τίτλο: «Η Πολυτέλεια να Αρνείσαι Δημόσιες Επενδύσεις σε Εποχές Κρίσης», μπορεί να χαρακτηρισθεί μόνον ως η επίθεση που του εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή άμυνα.

Η απάντηση του Δημάρχου μας στο άρθρο μου επιβεβαιώνει απολύτως όσα γράφω για τον τρόπο που η Δημοτική αρχή λειτούργησε απέναντι στην απένταξη και κατά συνέπεια στην απώλεια για την πόλη μας, του έργου των 8.000.000,00 ευρώ για την αποκατάσταση της Μαθητικής Εστίας Σπάρτης. Επιβεβαιώνει ότι υπήρξε πλήρης αδράνεια από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν ειδοποιήθηκε ότι το έργο κινδυνεύει να απενταχθεί, μέχρι τον Μάρτιο του 2020 οπότε και απεντάχθηκε το έργο. 

Το αν «κατόπιν εορτής» προσπαθεί να επαναφέρει την χρηματοδότηση του έργου, είναι θέμα που δεν απασχολεί το άρθρο μου, διότι δεν έχει πλέον κανένα νόημα. Το έργο χάθηκε. Ίσως να αποτελέσει αντικείμενο άλλου άρθρου στο μέλλον για να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα του Δημάρχου.

Πάντως είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά να ζητάει ο Δήμαρχος από τους δημότες να απολογηθούν  για τις πράξεις τους την τελευταία 7ετία, όπως μου ζητά ο κ Δούκας στην απάντησή του!

Δεν μπορώ παρά να αναφωνήσω και εγώ: O tempora, o mores!

 

Αναστασία Κανελλοπούλου


Οδός Εμπόρων