Vekrakos
Spartorama | Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσής του μπήκε ένα σημαντικό έργο της Π.Ε. Λακωνίας

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσής του μπήκε ένα σημαντικό έργο της Π.Ε. Λακωνίας

Spartorama 24/02/2021 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Οικονομία Πολιτική
Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσής του μπήκε ένα σημαντικό έργο της Π.Ε. Λακωνίας
«Αναστήσαμε» ένα σταματημένο και ταλαιπωρημένο έργο που βασάνισε για πέντε χρόνια τους πολίτες της ανατολικής Λακωνίας
Οδός Εμπόρων

Αυτοψία στο εργοτάξιο της γέφυρας του Πόρου, στην περιφερειακή οδό Γερακίου, έκανε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο επιβλεπόντων μηχανικών.

Επί τόπου, ο αντιπεριφερειάρχης εξέτασε αίτημα πολιτών για μικροβελτιώσεις, λαμβάνοντας υπόψη το θεσμικό πλαίσιο αλλά και τη γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων της περιοχής.

«Η γέφυρα του Πόρου και η περιφερειακή οδός Γερακίου ολοκληρώνονται και αυτό μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση» δήλωσε ο Θ. Βερούτης για να σημειώσει στη συνέχεια:

««Αναστήσαμε» ένα σταματημένο και ταλαιπωρημένο έργο που βασάνισε για πέντε χρόνια τους πολίτες της ανατολικής Λακωνίας. Εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση ολοκλήρωσής του, εντάξαμε τις εργασίες στο ΕΣΠΑ, υπογράψαμε νέα σύμβαση και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, με ταχείς ρυθμούς, το παραδίδουμε στους Λάκωνες έχοντας τηρήσει ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

Η εξέλιξη του έργου αυτού είναι η απόδειξη της διαφορετικής αντίληψης της νέας περιφερειακής Αρχής για την υλοποίηση των δημόσιων έργων, σε σχέση με το παρελθόν. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, προσηλωμένοι στο καθήκον να υλοποιούμε το σχέδιό μας για την Λακωνία, θεωρώντας την πολιτική λειτούργημα και όχι επάγγελμα».







  



Οδός Εμπόρων