Vekrakos
Spartorama | «Γιατί η Αντιδήμαρχος Σπάρτης κα Γεωργία Δεδεδήμου δεν λέει την Αλήθεια;», από τον Σωτήρη Ροϊνό

«Γιατί η Αντιδήμαρχος Σπάρτης κα Γεωργία Δεδεδήμου δεν λέει την Αλήθεια;», από τον Σωτήρη Ροϊνό

Spartorama 07/01/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Οικονομία Πολιτική
«Γιατί η Αντιδήμαρχος Σπάρτης κα Γεωργία Δεδεδήμου δεν λέει την Αλήθεια;», από τον Σωτήρη Ροϊνό
«...για λόγους ευγένειας, σήμερα, δεν θα αναλύσω την άποψή μου γιατί η κα Δεδεδήμου «ψεύδεται» και προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την Οικονομική Υπηρεσία»
Οδός Εμπόρων

Με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση διάβασα την ανακοίνωση της Αντιδημάρχου Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης κας Γεωργίας Δεδεδήμου, σχετικά με την επιστολή που απέστειλε το «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΠΑΡΤΗΣ» σε αυτήν, την 27η Δεκεμβρίου 2020, με θέμα ερώτημα του Ινστιτούτου για τη μη συμπερίληψή του στην πρόσφατη χρηματοδότηση Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων στην οποία προέβη ο Δήμος.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η κα Δεδεδήμου αναφέρει:

«Με έκπληξη διάβασα, σε μερίδα των ΜΜΕ, τη «διαμαρτυρία» του Ινστιτούτου Σπάρτης για τη μη χρηματοδότησή του από το Δήμο Σπάρτης! Μάλιστα, η άστοχη αυτή διαμαρτυρία που στρέφεται εναντίον της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Σπάρτης και προσωπικά προς εμένα, ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών, εστάλη με πομπώδη τρόπο πρώτα στα ΜΜΕ ενώ έως και σήμερα ούτε εγώ ούτε το Γραφείο Δημάρχου έχουμε λάβει σχετική επιστολή».

Αυτά που αναφέρει η κα Δεδεδήμου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δηλαδή η κα Δεδεδήμου δεν λέει την αλήθεια, και για λόγους ευγένειας και του εορταστικού της ημέρας, σήμερα δεν θα αναλύσω την άποψή μου γιατί η κα Δεδεδήμου «ψεύδεται» και προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την Οικονομική Υπηρεσία.

Διευκρινίζω μόνο ότι επιστολή του «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» στάλθηκε προς την κα Γεωργία Δεδεδήμου την 27η Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 1:52 μ.μ. στο e-mail της κας Δεδεδήμου (geodededim@gmail.com) και ταυτόχρονα κοινοποιήθηκε στο γραφείο Δημάρχου (mayor.office@1504.syzefxis.gov.gr) και στα e-mail των Μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου (αναφέρονται στη σχετική επισυναπτόμενη φωτογραφία).

Στα Μέσα Ενημέρωσης η επιστολή στάλθηκε μισή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 2:21 μ.μ. της 27ης Δεκεμβρίου 2020 (δείτε τη σχετική επισυναπτόμενη φωτογραφία).

Επομένως «ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ» ότι δεν έλαβε την επιστολή του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ και ότι, δήθεν, έμαθε γι΄ αυτή την επιστολή από τα Μέσα Ενημέρωσης!..

Πέραν των παραπάνω «ΨΕΜΜΑΤΩΝ» η εμφανιζόμενη ως εξαιρετικά έκπληκτη κα Δεδεδήμου δεν είχε για πρώτη φορά ερέθισμα για το θέμα της μη χρηματοδότησης του «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» από την επιστολή της 27ης Δεκεμβρίου 2020.

Συγκεκριμένα, όταν την 11η Δεκεμβρίου 2020 (ώρα 1:47 μ.μ.) με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook η κα Δεδεδήμου πληροφορεί τους διαδικτυακούς «φίλους» της (μεταξύ αυτών και εγώ) για την επιχορήγηση με 112.000 €  Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, σε σχετικό -ευγενέστατο- σχόλιο/ερώτημα δικό μου για τη μη συμπερίληψη του «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» στη χρηματοδότηση αυτή, η κα Δεδεδήμου δεν μου απάντησε ποτέ, ούτε δημόσια όπως έκανε με άλλο σχόλιο, ούτε με ένα τηλέφωνο, ούτε με ένα μήνυμα στο messenger ούτε καν με ένα mail. Στην πραγματικότητα με αγνόησε και δεν θέλησε να ασχοληθεί με τη χρηματοδότηση του «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ».

Μέχρι εδώ σήμερα!

Τα υπόλοιπα που θέτει η κα Δεδεδήμου, αυτά τα ανούσια και ανόητα φληναφήματα περί αρμοδιότητας, για το που θα κατατεθεί η αίτηση για χρηματοδότηση καθώς και οι υπόλοιπες πτυχές της ανακοίνωσής της θα απαντηθούν με συντριπτικά στοιχεία σε νέα ανάρτηση πολύ σύντομα.

Ένα όμως θα πω στην κα Δεδεδήμου που το ανέφερε στην επιστολή της, βεβαιότατα και σε κάθε άλλον που τυχόν σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο.

Το «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΠΑΡΤΗΣ», στο οποίο έχω την εξαιρετική τιμή και χαρά να είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του, δεν έχει σχέση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελλασίας που άστοχα και άκομψα -αγγίζοντας τα όρια της κακοήθειας- παραλληλίζει η κα Δεδεδήμου, επειδή η κα Αναστασία Κανελλοπούλου τυγχάνει πρόεδρος του «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» και του εν λόγω Συλλόγου.

Προς επίρρωση των  παραπάνω ισχυρισμών μου, οι φωτογραφίες που είναι συνημμένες της ανάρτησης τα λένε και τα αποδεικνύουν ΟΛΑ!

Βεβαιότατα και το E-mail του «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» στη διάθεση κάθε δύσπιστου ή καλόπιστου ή και …κακόπιστου για δια ζώσης έλεγχο και διαπίστωση της πραγματικότητας και της Αλήθειας!

Χρόνια Πολλά!

Καλή Φώτιση σε αυτούς που μας διοικούν και καθορίζουν της Ζωή μας!

Καλή Φώτιση σε Όλες και Όλους!

 

Από ανάρτηση του κ. Σ. Ροϊνού στα ΜΚΔ



  



Οδός Εμπόρων