Vekrakos
Spartorama | Χριστούγεννα στη Βαμβακού - Ας ανάψουμε τα φώτα online!

Χριστούγεννα στη Βαμβακού - Ας ανάψουμε τα φώτα online!

Spartorama 08/12/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία
Χριστούγεννα στη Βαμβακού - Ας ανάψουμε τα φώτα online!
Τι λέτε; Είστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία από χωριό;
Οδός Εμπόρων

Ο καιρός άρχισε να μας δείχνει τη χειμερινή του όψη και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Όλα μοιάζουν ίδια, αλλά και τόσο διαφορετικά. Πρωτόγνωρες συνθήκες, νέες συνήθειες και συνεχής προσαρμογή σε νέα δεδομένα. Τα Χριστούγεννα που έρχονται θα είναι ιδιαίτερα για όλους μας, όμως σε πείσμα των καιρών μας, η Βαμβακού θα φορέσει και φέτος τα γιορτινά της!

Η Vamvakou Revival μένοντας πιστή στο ραντεβού της και θέλοντας να μοιραστεί μαζί σας χαρμόσυνα μηνύματα αισιοδοξίας, χαράς, ελπίδας και εορταστικής θαλπωρής, έχει σχεδιάσει και προγραμματίζει να υλοποιήσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, προσαρμοσμένο απόλυτα στις συνθήκες, με την ηθική και οικονομική υποστήριξη του Stavros Niarchos Foundation, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να γελάμε και να βιώνουμε κοινές Βαμβακίτικες εμπειρίες.

Κι αν δεν καταφέρουμε να βρεθούμε από κοντά και να γιορτάσουμε μαζί τα φετινά Χριστούγεννα, ετοιμαστείτε για μία εορταστική απόδραση του νου σας στο μικρό ορεινό χωριό μας. Εκπλήξεις και όμορφες χριστουγεννιάτικες εικόνες και ιστορίες από τη Βαμβακού, στολισμένα πλακόστρωτα σοκάκια, φωτάκια που λαμπυρίζουν και κάνουν το ορεινό τοπίο του Πάρνωνα μοναδικό, γλυκά, εδέσματα και έντονο χριστουγεννιάτικο στοιχείο, θα είναι όλα κοντά σας, ακόμα και από το σπίτι σας!

Βρείτε το πρόγραμμα των εορτών εδώ


Προσοχή ενδέχεται να υπάρχουν τροποποιήσεις και αλλαγές


Οδός Εμπόρων