Vekrakos
Spartorama | Ανακοίνωση ποδοσφαιριστών Αστέρα Βλαχιώτη

Ανακοίνωση ποδοσφαιριστών Αστέρα Βλαχιώτη

Spartorama 16/06/2020 Εκτύπωση Αθλητισμός Κοινωνία Λακωνία
Ανακοίνωση ποδοσφαιριστών Αστέρα Βλαχιώτη
Είμαστε όλοι μια γροθιά και δίπλα στο Πέτρο Μαρτσούκο και τους συνεργάτες του για να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα τον Αστέρα και το Λακωνικό ποδόσφαιρο
Οδός Εμπόρων

Με έκπληξη διαβάσαμε σε αθλητικό site της Μεσσηνίας ασυναρτησίες και αναλήθειες που μας προσβάλλουν στο μέγιστο βαθμό. Φυσικά το γεγονός ότι το εν λόγω site συνεχίζει να ασχολείται μόνο με τον Αστέρα Βλαχιώτη προσπαθώντας να υποβαθμίσει την σημαντική προσπάθεια που γίνεται για το καλό του Λακωνικού ποδοσφαίρου αποδεικνύει την μεγάλη δυναμική της ομάδας. Εξάλλου μια σοφή παροιμία που στη προκειμένη περίπτωση έχει πολλούς αποδέκτες, λέει:


«΄Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20, κατακτήσαμε άξια εντός γηπέδου το Πρωτάθλημα και πήραμε την άνοδο ικανοποιώντας το όραμα ενός ανθρώπου ο οποίος αποτελεί κόσμημα για το ποδόσφαιρο, του Πέτρου Μαρτσούκου, τον οποίο οφείλουμε όλοι να υπερασπιστούμε και να τιμήσουμε.

Είμαστε τυχεροί και ευγνώμονες που συνεργαζόμαστε με αυτόν τον μοναδικό για το ήθος του, ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη από την πρώτη ημέρα έως και την τελευταία ήταν δίπλα μας και έχουμε αμειφθεί και με το παραπάνω.

Είμαστε όλοι μια γροθιά και δίπλα στο Πέτρο Μαρτσούκο και τους συνεργάτες του για να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα τον Αστέρα και το Λακωνικό ποδόσφαιρο.

Δεν θα υποκύψουμε σε παιχνίδια μάνατζερ και δημοσιογράφων που επιθυμούν να βλάψουν τον Αστέρα Βλαχιώτη. Μέσα από τις επιτυχίες του Αστέρα Βλαχιώτη, το Βλαχιώτη, ο Δήμος Ευρώτα και η Λακωνία θα ακουστούν σε όλη την Ελλάδα.

Το ταξίδι τώρα ξεκινά...

Οι ποδοσφαιριστές:
  1. Αλ Αιν Πετζαρομάν
  2. Δημακάκος Κυριάκος
  3. Μπριλλάκης Χάρης
  4. Αναστασόπουλος Νίκος
  5. Παλιάτσος Πάρης
  6. Κουρτέσης Σωτήρης
  7. Παπούλης Παναγιώτης
  8. Σαφέτ Ζαϊμι
  9. Σκεντεράϊ Λόνι
  10. Κεχαγιάς Τάσος
  11. Νικλητσιώτης Γιώργος
  12. Μάνος Ανδρέας
  13. Αρώνης Γιώργος
  14. Διαμαντής Ηλίας
  15. Διαμαντάκης Σωτήρης
  16. Ραχίμ Αλέξανδρος
  17. Βουτσιώτης Δημήτρης
  18. Λαζάρου Νίκος
  19. Χολέβας Χρήστος
  20. Τριανταφύλλου Νίκος
  21. Τζελίδης Λάζαρος

-------


Δείτε παρακάτω το άρθρο από το sportstonoto.gr, στο οποίο αναφέρεται η ανακοίνωση


«Μουρμούρες» για το οικονομικό σε Βλαχιώτη, παρελθόν ο Ζάχος…

Καλά – καλά δεν ανεβήκαμε (έστω και χωρίς μπαράζ) στη Football League, και άρχισαν οι μουρμούρες για το οικονομικό στου Βλαχιώτη.

Πληροφορίες λοιπόν από την λόγω πάντα ομάδα της Λακωνίας αναφέρουν πως άπαντες σχεδόν δηλώνουν δύο μήνες απλήρωτοι, ο Μαρτσούκος είναι «άφαντος» και δεν απαντά στο τηλέφωνο, ενώ παραιτήθηκε λέει ο γενικός του αρχηγός Κώστας Ζάχος. 

«Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους ποπούς» δηλώνει ο λαός μας. Αφού λοιπόν δεν μπορούν τί, την ήθελαν – και αυτοί – την κατηγορία; Αν ευσταθούν βέβαια όλα αυτά που μας καταμαρτυρούν από το όμορφο αυτό χωριό της Λακωνίας μας πάντα. 

Τέλος, ανοικτό παραμένει και το θέμα της παραμονής του Γιώργου Κούτση στους «κυανόλευκους», παρά φυσικά τα… θρυλούμενα περί του αντίθετου!

sportstonoto.gr


Οδός Εμπόρων