Vekrakos
Spartorama | Κινηματογραφικό εργαστήρι animation για παιδιά, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Κινηματογραφικό εργαστήρι animation για παιδιά, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Spartorama 04/03/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Παιδεία
Κινηματογραφικό εργαστήρι animation για παιδιά, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
Απευθύνεται σε παιδιά, ηλικίας 8 έως 13 ετών
Οδός Εμπόρων

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημιουργική Ομάδα για την Ανάπτυξη της Οπτικοακουστικής Επικοινωνίας και Έκφρασης των Νέων Ανθρώπων «ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ», διοργανώνει το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου  (ώρες 10:30–15:30), διήμερο κινηματογραφικό εργαστήρι, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Στόχος του εργαστηρίου, που απευθύνεται σε παιδιά, ηλικίας 8 έως 13 ετών, είναι η δημιουργία ταινίας animation μικρού μήκους που θα συνδέεται με τη θεματική του Μουσείου. Χωρίς να απαιτείται σχετική εμπειρία, τα παιδιά θα δουλέψουν ομαδικά αξιοποιώντας σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία αλλά και απλά υλικά, όπως πολύχρωμα χαρτόνια, πλαστελίνες, μαρκαδόρους κ.ά. Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ενδιαφέροντες χαρακτήρες αλλά και ιδέες σεναρίου, ενώ η ταινία τους μπορεί να λάβει μέρος σε εθνικά και διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου για παιδιά και νέους. 

Η συμμετοχή και ο κινηματογραφικός εξοπλισμός του εργαστηρίου είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00). 

 

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Όθωνος-Αμαλίας 129, Σπάρτη 231 00

Τ: 27310 89315 |  www.piop.gr





  



Οδός Εμπόρων