Vekrakos
Spartorama | Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα

Spartorama 05/02/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα
«Έχετε μια μοναδική ιστορία εδώ στην Σπάρτη και πρέπει να αξιοποιηθεί. Για προσέλκυση επενδύσεων και όχι μόνο. Έχετε ένα brand name που είναι μοναδικό, που ξεπερνάει την Ελλάδα»
Οδός Εμπόρων

Τον Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα επισκέφτηκε στο γραφείο του την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, κατά την περιοδεία του στη Λακωνία. Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Πρόεδρο στο δημαρχείο και του μίλησε για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν από τον Δήμο για την ανάπτυξη της Σπάρτης. 

«Θέλουμε να φέρουμε επενδύσεις στον τόπο μας. Βρίσκονται στα σκαριά ο Σύνδεσμος Αγροτικών Επιχειρήσεων αλλά και ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων για να να διορθώσουμε το κομμάτι της εξωστρέφειας του Δήμου και να προσελκύσουμε εύπορους επισκέπτες αντίστοιχα. Επιπλέον θα φτιάξουμε ένα επίσημο λογότυπο για το σήμα της Σπάρτης και ακόμη θα πραγματοποιήσουμε και  κάποιες εκδηλώσεις για τα 2500 χιλιάδες χρόνια από την μάχη των Θερμοπυλών» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος ενημερώνοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Έχετε μια μοναδική ιστορία εδώ στην Σπάρτη και πρέπει να αξιοποιηθεί. Για προσέλκυση επενδύσεων και όχι μόνο. Έχετε ένα brand name που είναι μοναδικό, που ξεπερνάει την Ελλάδα» είπε με τη σειρά του ο κ. Τσίπρας. 

Ο κ. Δούκας ζήτησε τη στήριξη του κ. Τσίπρα και ο τελευταίος υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου Σπάρτης σε οτιδήποτε χρειαστεί.



  



Οδός Εμπόρων