Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται η ταινία «Δόκτωρ Ύπνος από τον Στίβεν Κίνγκ» - (Stephen King΄s Doctor Sleep)

Θα προβάλλεται η ταινία «Δόκτωρ Ύπνος από τον Στίβεν Κίνγκ» - (Stephen King΄s Doctor Sleep) - video

Spartorama 06/11/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία
Θα προβάλλεται η ταινία «Δόκτωρ Ύπνος από τον Στίβεν Κίνγκ» - (Stephen King΄s Doctor Sleep)
Από Πέμπτη 7/11 έως Τετάρτη 14/11 στις 9:45 μ.μ, στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Η ταινία "ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ" συνεχίζει την ιστορία του Ντάν Τόρανς, 40 χρόνια μετά την τρομακτική διαμονή του στο Overlook Hotel, στην ταινία The Shining. Ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, η Ρεμπέκα Φέργκουσον και η πρωτοεμφανιζόμενη Κάιλι Κάραν πρωταγωνιστούν στο μεταφυσικό θρίλερ, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Μάικ Φλάναγκαν, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ. 

Εξακολουθώντας να φέρει το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook, ο Νταν Τόρανς προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία. Όμως αυτή «διαλύεται» όταν συναντά την Άμπρα, μία θαρραλέα έφηβη που διαθέτει ένα υπερφυσικό χάρισμα, γνωστό ως "λάμψη". Η Άμπρα συνειδητοποιεί αμέσως ότι ο Νταν έχει την ίδια υπερφυσική δύναμη με εκείνη, τον αναζητά, ζητώντας απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Rose the Hat, αρχηγό της συμμορίας μεταφυσικών δολοφόνων The True Knot, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι.  

Δημιουργώντας μια απρόσμενη συμμαχία, ο Νταν και η Άμπρα ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου εναντίον της Rose the Hat. Η αθωότητα και το χάρισμα της Άμπρα, αναγκάζουν τον Νταν να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά με τέτοια ζέση τις δικές του δυνάμεις, ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του, αλλά και να ξαναζωντανέψει τα φαντάσματα του παρελθόντος. 

Στην ταινία “ ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ” πρωταγωνιστούν οι Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, (“Star Wars: Επεισόδια I, II & III,” “T2 Trainspotting”) ως ο Νταν Τόρανς, η Ρεμπέκα Φέργκουσον (“Mission: Impossible”, “The Greatest Showman”) ως η Rose the Hat και η Κάιλι Κάραν, στην πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία της, ως η Άμπρα. Στην ταινία παίζουν επίσης οι Καρλ Λούμπλι, Ζαν ΜακΚλάρνον, Έμιλι Άιλιν Λιντ, Μπρους Γκρίνγουντ, Τζόουσελιν Ντόναχιου, Άλεξ Έσοε και Κλιφ Κέρτις. 

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Τρέβορ Μέισι, Τζον Μπεργκ και διευθυντές παραγωγής οι Ρόι Λι, Σκοτ Λάμπκιν, Ακίβα Γκόλντσμαν και Κέβιν ΜακΚόρμικ. Πίσω από τις κάμερες, η ομάδα του Φλάναγκαν περιλαμβάνει τον διευθυντή φωτογραφίας Μάικλ Φιμογκνάρι (“The Haunting of Hill House”), τους σκηνογράφους Μάχερ Αχμάντ (“Get Hard”) και Ελίζαμπεθ Μπόλερ (“Hush”) και τη σχεδιάστρια κοστουμιών Τέρι Άντερσον (“Den of Thieves”). Τη μουσική της ταινίας συνέθεσαν οι Newton Brothers (“The Haunting of Hill House”).


Οδός Εμπόρων