Vekrakos
Spartorama | Επίσκεψη του βουλευτή Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη στις Κροκεές

Επίσκεψη του βουλευτή Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη στις Κροκεές

Spartorama 08/10/2019 Εκτύπωση Λακωνία Πολιτική
Επίσκεψη του βουλευτή Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη στις Κροκεές
Έγινε συζήτηση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, για την αγροτική οδοποιία, για το αρδευτικό σύστημα...
Οδός Εμπόρων

Επίσκεψη στις Κροκεές πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, η οποία κατέληξε σε ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους του χωριού.

Στη συζήτηση παραβρέθηκαν και συμμετείχαν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κροκεών Αλέξανδρος Σταματάκος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασιλακίου Κυριάκος Κοκκόλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής, Γαρυφαλλιά Νικολοπούλου, Νταλιάνης Δημήτρης και Νταλιάνης Τάσος.

Στη διάρκεια της επίσκεψης οι κάτοικοι και οι θεσμικοί συζήτησαν με τον βουλευτή, κ. Αραχωβίτη, για τα τοπικά ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν το χωριό και την ευρύτερη περιοχή. Ειδικότερα, έγινε συζήτηση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, για την αγροτική οδοποιία, για το αρδευτικό σύστημα και για το ενδεχόμενο δημιουργίας ΤΟΕΒ στην περιοχή, αλλά και για την σχεδιαζόμενη από την Κυβέρνηση, αύξηση των αντικειμενικών αξιών.

Ο Σταύρος Αραχωβίτης τόνισε ότι και από την θέση του βουλευτή της μείζονος αντιπολίτευσης θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των θεσμικών αλλά και στο πλευρό των πολιτών της περιοχής, όπως έπραξε με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, ανέφερε ότι η ετήσια επίσκεψη και η συζήτηση για τα τοπικά θέματα στις Κροκεές έχει γίνει πλέον θεσμός και ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του.


Οδός Εμπόρων