Vekrakos
Spartorama | Συλλυπητήρια μηνύματα για τον χαμό του Δημητρίου Καλοειδή

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον χαμό του Δημητρίου Καλοειδή

Spartorama 18/09/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Συλλυπητήρια μηνύματα για τον χαμό του Δημητρίου Καλοειδή
Θ. Δαβάκης, Ν. Κρητικός, Σ. Αραχωβίτης, Π. Δούκας, Εμπορικός Σύλλογος, Ο.Ε.Β.Ε.Λ., Σπαρτιατικός Γ.Σ., Π.Σ. «Η Σπάρτη»
Οδός Εμπόρων

Θανάσης Δαβάκης: Λίγα λόγια για το Δημήτρη Καλοειδή 

Έναν αποχαιρετισμό στον Δημήτρη Καλοειδή έκανε πριν από λίγο με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης: 

Σε λίγο η γη της Λακωνίας, θα δεχθεί έναν Άνθρωπο που την αγάπησε, την τίμησε και την ευεργέτησε! 

Σ’ ευχαριστούμε για πολλά..! Κυρίως όμως γιατί με το παράδειγμά σου έδειξες στους νεότερους, ότι όλα κερδίζονται με προσπάθεια, πίστη και διαρκή αγώνα! 

Το Μαράκι σ’ ευχαριστεί για την κούκλα και θα σε θυμάται... 

Κουράγιο και δύναμη στον άνθρωπό σου και συνοδοιπόρο μιας ζωής..!

 

Καλό Ταξίδι!






Μήνυμα του βουλευτή Νεοκλή Κρητικού για τον θάνατο του Δημητρίου Καλοειδή

Με συγκίνηση και θλίψη  έμαθα για το στερνό ταξίδι του συμπατριώτη μας. Ο Δημήτρης Καλοειδής, ήταν ένας ζεστός, ξεχωριστός άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, σοβαρότητα, με καθαρότητα και ειλικρίνεια στο βλέμμα και ζεστασιά ψυχής.

Υπήρξε γνήσιος πατριώτης κι άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο νομό μας. Τον αποχαιρετώ με τον οφειλόμενο σεβασμό αλλά κι ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε στον τόπο μας.

Τα θερμά μου και ειλικρινή συλλυπητήρια στην πολυαγαπημένη του σύζυγο Γεωργία.

Καλό του ταξίδι. Καλό Παράδεισο να έχει.


Με εκτίμηση
Νεοκλής Κρητικός
Βουλευτής Λακωνίας


-------



Συλλυπητήριο μήνυμα Στ. Αραχωβίτη για το θάνατο του Τζ. Καλοειδή

Ένας σπουδαίος Λάκωνας της Διασποράς δεν είναι μαζί μας πλέον. 

Ο Τζίμης Καλοειδής από την Πετρίνα στην Αμερική, εργάζεται σκληρά, διαπρέπει και προσφέρει στην Ομογένεια αλλά και στη γενέτειρα, πάντα ανιδιοτελώς, σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο.Συμβάλλει στην διάδοση της ελληνικής παιδείας στην Αμερική με την δημιουργία ελληνικών σχολείων.Αγαπάει την τέχνη και δημιουργεί στον Μυστρά ένα έργο που αναβαθμίζει την φιλοξενία στο νομό.

Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο του Γεωργία και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ας μείνει η μνήμη του ζωντανή δια μέσου της δράσης του.


Σταύρος Αραχωβίτης
Βουλευτής Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ


-------



Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Σπάρτης για το θάνατο του Δημ. Καλοειδή

Έφυγε σήμερα το πρωί ο σπουδαίος  ομογενής πατριώτης και μεγάλος ευεργέτης της Σπάρτης Δημήτρης Καλοειδής! Το 1974 μετανάστευσε από τη Πετρίνα στη Νέα Υόρκη, όπου με το προοδευτικό μυαλό του και πολύ σκληρή δουλειά ξεκίνησε ανοίγοντας ένα μικρό εστιατόριο και μετά αλυσσίδα καταστημάτων! Με τη σύζυγό του Γεωργία, που πάντα δίπλα του του έδινε δύναμη, με τις πρώτες κιόλας επιχειρηματικές τους επιτυχίες, επιδόθηκαν αμέσως στο φιλανθρωπικό τους έργο! Ας είναι παράδειγμα για όλους μας! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Ο Δήμος Σπάρτης θα τον τιμήσει όπως του αξίζει!
 

Ο Δήμαρχος Σπάρτης
Πέτρος Δούκας


-------


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ 

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε  το θάνατο του ξεχωριστού μέλους της κοινωνίας μας και του επιχειρηματικού κόσμου Δημητρίου Καλοειδή.

Ο  εκλιπών συμπολίτης μας  δραστηριοποιήθηκε πολλά χρόνια στην Αμερική με μεγάλη επιτυχία, αλλά και στην γενέτειρά του στην οποία δημιούργησε  την εκπληκτική ξενοδοχειακή μονάδα με την επωνυμία MYSTRAS GRAND RESORT PALACE & SPA. Παράλληλα, έδειξε έντονο φιλανθρωπικό ενδιαφέρον και πραγματοποίησε αναρίθμητες δωρεές, όχι μόνο στην ελληνική κοινότητα και εκκλησία αλλά και σε οργανισμός και φορείς της Νέας Υόρκης.

Πρόσφερε δεκάδες θέσεις εργασίας και άφησε παντοτινά το αποτύπωμά του σαν άνθρωπος και επιχειρηματίας.

Εκφράζουμε τα θερμά  συλλυπητήριά  μας στην σύζυγό του Γεωργία.

 

ΤΟ Δ.Σ
ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ




Ο.Ε.Β.Ε.Λ.:  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΟΕΙΔΗ 

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του ευπατρίδη ομογενή Δημητρίου Καλοειδή.

Ο εκλιπών, αυτοδημιούργητος και με σκληρή εργασία κατέκτησε στον υπέρτατο βαθμό το Αμερικανικό Όνειρο, αφού η επικερδής επαγγελματική-επιχειρηματική δραστηριότητά του τον κατέταξε ως έναν από τους επιτυχημένους και επιφανείς Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες. Περαιτέρω, ο Δημήτριος Καλοειδής, εμφορούμενος από πανανθρώπινα ιδανικά που χαρακτηρίζουν την ελληνική ψυχή, αυτά της φιλανθρωπίας, της προσφοράς στον ελληνισμό και στην πατρώα γη, ενήργησε πολύ συχνά ως δωρητής σε οργανισμούς, φορείς και ιδρύματα. Κορυφαία επιχειρηματική δράση του, που κύριο σκοπό είχε την πολύπλευρη ανάπτυξη της Λακωνίας, είναι η δημιουργία και λειτουργία της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας Mystras Grand Palace Resort & Spa στο Μυστρά.

Στη συνοδοιπόρο του στη ζωή, στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και στα αισθήματα προσφοράς τη σύζυγό του Γεωργία, καθώς στους οικείους και τους συνεργάτες του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια!

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο



Το Δ.Σ. του Σπαρτιατικού Γ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να αποχαιρετήσει τον εκλιπόντα Δημήτριο Καλοειδή εκφράζοντας δημόσια τη μεγάλη του ευγνωμοσύνη για την προσφορά του.

Μια προσφορά που, στις διάφορες μορφές της, αγκάλιασε όχι μόνο τον τόπο του, όχι μόνο την ομογένεια, αλλά τον ελληνισμό ολόκληρο.

Και βεβαίως η προσφορά του αγκάλιασε και το σύλλογό μας.

Είμαστε διπλά ευγνώμονες.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην πολυαγαπημένη του  σύζυγο Γεωργία.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Πριστούρης

Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Σταυρόπουλος



Ο Πρόεδρος του Π.Σ. “Η Σπάρτη” Γεώργιος Σκαφιδάς, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Δημητρίου Καλοειδή, στην σύζυγό του, Γεωργία, στην οικογένειά του και στους οικείους.

Ο Δημήτρης Καλοειδής υπήρξε ένας ευεργέτης για την πατρίδα του, το ήθος του, τα έργα του, και η φιλανθρωπική του δράση θα κρατήσουν την μνήμη του για πάντα ζωντανή.

Αιωνία του η μνήμη.


Οδός Εμπόρων