Vekrakos
Spartorama | Μήνυμα Βαγγέλη Βαλιώτη για τους επιτυχόντες - εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μήνυμα Βαγγέλη Βαλιώτη για τους επιτυχόντες - εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Spartorama 31/08/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Παιδεία
Μήνυμα Βαγγέλη Βαλιώτη για τους επιτυχόντες - εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
«Ξεκινά μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους, που θα τους τροφοδοτήσει με πολύτιμες γνώσεις, αναμνήσεις και εμπειρίες»
Οδός Εμπόρων

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αποτελεί για τους μαθητές μια σημαντική στιγμή της ζωής τους, μια ημέρα που εντυπώνεται στη μνήμη τους. Η μετάβαση από τη μαθητική στη φοιτητική ζωή σηματοδοτεί μια καμπή, ένα μακρύ χρονικό διάστημα διεύρυνσης των πνευματικών οριζόντων, ανάπτυξης των δεξιοτήτων και της οξύνοιάς τους. 

Απευθύνω, επομένως, θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και εύχομαι εποικοδομητική και παραγωγική φοίτηση. Ξεκινά μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους, που θα τους τροφοδοτήσει με πολύτιμες γνώσεις, αναμνήσεις και εμπειρίες. 

Συγχρόνως, για τους μαθητές που η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δε συνέπεσε με την επίτευξη των προσδοκώμενων στόχων, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή στην ευγενή προσπάθειά τους. 

Άλλωστε, η δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, είναι μία μόνο από τις πολλές, που οι νέοι αντιμετωπίζουν στο δρόμο ζωής που ανοίγεται μπροστά τους, ο οποίος περιλαμβάνει ευκαιρίες και προκλήσεις. 

Ο Δήμαρχος Σπάρτης 

Βαγγέλης Βαλιώτης


Οδός Εμπόρων