Vekrakos
Spartorama | Μουσείο Ελιάς και Ελληνικό Λαδιού: Ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ «More than Honey»

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικό Λαδιού: Ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ «More than Honey»

Spartorama 29/05/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Μουσείο Ελιάς και Ελληνικό Λαδιού: Ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ «More than Honey»
Ο Ελβετός σκηνοθέτης, Marcus Imhoof, αναζητά τους λόγους για τους οποίους οι μέλισσες, σε ολόκληρο τον κόσμο, απειλούνται με εξαφάνιση
Οδός Εμπόρων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Cinedoc, οργανώνει ειδική θερινή προβολή της οικολογικής ταινίας-ντοκιμαντέρ «More than Honey» (2013, 95’), την Τετάρτη 5 Ιουνίου (ώρα 21:00), στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ, Ελβετός σκηνοθέτης, Marcus Imhoof, αναζητά τους λόγους για τους οποίους οι μέλισσες, σε ολόκληρο τον κόσμο, απειλούνται με εξαφάνιση.

Με την επιμονή ενός ντετέκτιβ, ερευνά αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο από την Καλιφόρνια, στην Ελβετία, την Κίνα και την Αυστραλία. Η συγκλονιστική μακρο-φωτογράφηση των μελισσών κατά την πτήση και μέσα από τις κυψέλες τους αποκαλύπτει έναν συναρπαστικό, πολύπλοκο κόσμο σε κρίση.  

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλ: 27310 89315  (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00). 

 

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Όθωνος-Αμαλίας 129, 231 00, Σπάρτη

Τ.: 27310 89315  |  www.piop.gr



  



Οδός Εμπόρων