Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Θλιβερή η εικόνα στη Σπάρτη

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Θλιβερή η εικόνα στη Σπάρτη

Πηγή 21/04/2019 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Θλιβερή η εικόνα στη Σπάρτη
Μόνο ο Απόλλων Πόντου εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης.
Οδός Εμπόρων

Η δεύτερη ματαίωση αγώνα είναι γεγονός για τη Σπάρτη. Το μεσημέρι της Κυριακής (21/04) ουδείς από πλευράς Λακώνων εμφανίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο για το προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Μόνοι παρόντες οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι και παίρνουν το ματς στα χαρτια. Όπως, άλλωστε, είχε αποκαλύψει το FL News, τα δελτία των χειμερινών αποκτημάτων ανακλήθηκαν, άρα το ρόστερ άδειασε. 

Για τη Σπάρτη δεν ήταν κανείς παρών. Ούτε, φυσικά, από πλευράς ποδοσφαιριστών, αλλά ούτε και από τη διοίκηση. Έτσι, οι «κυανέρυθροι» μηδενίζονται, χάνουν το ματς στα χαρτιά με 0-3, τους αφαιρούνται τρεις ακόμα πόντοι και θα τους επιβληθεί και πρόστιμο. 

Φυσικά, αν το ίδιο συμβεί και στην αυλαία με τον Αιγινιακό, τότε η Σπάρτη θα αποβληθεί, θα ξεκινήσει με -6 το πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχει (υποβιβάζεται δύο κατηγορίες) και θα τιμωρηθούν με 100.000 ευρώ ο μεγαλομέτοχος και 100.000 ο πρόεδρος. 

Η ομάδα της Καλαμαριάς ταξίδεψε με αποστολή 11 παικτών στην πρωτεύουσα της Λακωνίας και παρέταξε τους: Πολίτη, Δαλιανόπουλο, Σουντουρά, Αγτζίδη, Δημητριάδη, Λουφάκη, Κύρκου, Δαμουλάκη, Μπάμπη, Καλαϊτζίδη, Βλάχο.

footballleaguenews.gr



  



Οδός Εμπόρων