Vekrakos
Spartorama | Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μουσική Βραδιά: «Μες τη Μεσόγειο...» στην αίθουσα του «Οινοκράτης Άλλες Εποχές»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μουσική Βραδιά: «Μες τη Μεσόγειο...» στην αίθουσα του «Οινοκράτης Άλλες Εποχές» - video

Spartorama 01/03/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Μουσική
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μουσική Βραδιά: «Μες τη Μεσόγειο...» στην αίθουσα του «Οινοκράτης Άλλες Εποχές»
Από την Ισπανία ως την Κύπρο και από τη Γαλλία ως την Αίγυπτο και την Ελλάδα, ήταν μια μουσική βαρκάδα με σταθμούς τραγούδια του χθες και του σήμερα
Οδός Εμπόρων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 24/2, η Μουσική Βραδιά: «Μες τη Μεσόγειο...» στην αίθουσα του «Οινοκράτης Άλλες Εποχές».

Τραγούδια που μας έκαναν να ερωτευθούμε, να διασκεδάσουμε και να ονειροπολήσουμε ερμήνευσαν με τρόπο μοναδικό η καταξιωμένοι καλλιτέχνες Πένυ Ξενάκη και ο Δημήτρης Κίκλης.

Το ρεπερτόριο ήταν έντεχνα τραγούδια Ελληνικά και ξένα που ερμήνευσαν μοναδικά καλλιτέχνες όπως οι Edith Piaf, Sergio Endrigo, Dalida αλλά και Φλέρυ Νταντωνάκη, Βίκυ Μοσχολιού, και συνέθεσαν συνθέτες όπως οι Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Σπανός, Πλέσσας, Λοΐζος και πολλοί ακόμη σε ένα βράδυ άκρως ταξιδιάρικο και ατμοσφαιρικό.

Η Πένυ Ξενάκη, είναι η φωνή του Γιάννη Σπανού, του Μίμη Πλέσσα και όλων των μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ο Δημήτρης Κίκλης, νέος τραγουδοποιός και ηθοποιός με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του πλάι σε θρυλικούς καλλιτέχνες όπως Πωλίνα, Μπέσσυ Αργυράκη, Δάκης κλπ.

Στα Πλήκτρα ήταν ο Γιώργος Τσοκάνης ο οποίος ήταν υπεύθυνος και για την ενορχήστρωση του όλου προγράμματος.

Δείτε στιγμιότυπα από τη βραδιά!









  



Οδός Εμπόρων