Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Δόξα Δράμας, 1 - 0

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Δόξα Δράμας, 1 - 0

Spartorama 11/02/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Δόξα Δράμας, 1 - 0
Σπουδαίο τρίποντο για την Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά στο ματς, με τον Ριζογιάννη στο 4΄ να κάνει το γύρισμα και τον Γιακουμή να διώχνει σε κόρνερ. Η Σπάρτη είχε δοκάρι στο 22΄ έπειτα από συνδυασμό των Γουόρντεν-Ράνου και σουτ του τελευταίου. Στο 33΄ το σουτ του Γουόρντεν έδιωξε ο Βούρας, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Κουσκουνάς απάντησε για τη Δόξα, με την προσπάθειά του να μη βρίσκει στόχο. Στο 40΄ οι «μαυραετοί» έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Βοσνακίδη να διώχνει το σουτ του Καπνίδη προ κενής εστίας.

Στο δεύτερο μέρος η Σπάρτη πίεσε, ανέβασε απόδοση και στο 64΄ ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Νιάρο, με τον προπονητή της Γιώργο Πολυμενέα να αποβάλλεται για διαμαρτυρία. Κι ενώ οι δύο ομάδες έδειχναν ότι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, στο 75΄ ο Μουζακίτης, που είχε περάσει ως αλλαγή, δέχτηκε την κάθετη πάσα από τον Οικονομόπουλο και πλάσαρε σωστά τον Βούρα για το 1-0 της ομάδας της Λακωνίας. 

ΣΚΟΡΕΡ: 75΄ Μουζακίτης 

Σπάρτη (Γιώργος Πολυμενέας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Παναγιώτου, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Γραικός (67΄ Μουζακίτης), Τσιμόντζι (86΄ Δονδοτσάκης), Τριανταφυλλάκος, Γουόρντεν (80΄ Μπουζούκης), Ράνος. 

Δόξα Δράμας (Νίκος Κωστένογλου): Bούρας, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Ντατίδης (69΄ Βιτλής), Όστοιτς (77΄ Γεωργιάδης), Μαρκόπουλος, Αρναρέλλης (67΄ Τζόκιτς), Κουσκουνάς, Σιώπης, Γκότοβος, Καπνίδης. 

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας).


Δηλώσεις κ. Πολυμενέα:

«Μετά από μία μεταβατική εβδομάδα όπου στην αρχή όλοι είχαμε ένα μούδιασμα στο άκουσμα της φυγής του κυρίου Γράφα, θεωρώ ότι βρήκαμε ρυθμό στο παιχνίδι και ανταπεξήλθαμε των δυσκολιών. Οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα και απέδωσε καρπούς το «διάβασμα» στον τρόπο ανάπτυξης του αντιπάλου. Ήταν μια σημαντική νίκη κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα».


Οδός Εμπόρων