Vekrakos
Spartorama | 2ο Summer School Σπάρτης από τις 2 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2024

2ο Summer School Σπάρτης από τις 2 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2024

Spartorama 05/08/2024 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία
2ο Summer School Σπάρτης από τις 2 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2024
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι φοιτητές θα λάβουν Πιστοποίηση για την συμμετοχή τους.

Το ΔΣ του Ινστιτούτου Σπάρτης ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 2ου Summer School Σπάρτης από τις 2 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2024 στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή φοιτητές από την Ιταλία και από την Ελλάδα, με θέμα τον Αθλητισμό στην αρχαία Σπάρτη και ευρύτερα στην αρχαία Ελλάδα , θέμα που επιλέχθηκε λόγω των Ολυμπιακών αγώνων του 2024. 

Το 2ου Summer School Σπάρτης πραγματοποιείται στα πλαίσια τριετούς Μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των Πανεπιστημίων της Ρώμης Sapienza και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Σχολής Επιστημών Κίνησης και Ποιότητας ζωής. 

Στο φετινό Θερινό Σχολείο Σπάρτης θα διδάξουν καθηγητές από το Τμήμα Κλασικής Αρχαιολογίας του Sapienza  συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου του Τμήματος και καθηγητές από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού της Σπάρτης. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι φοιτητές θα λάβουν Πιστοποίηση για την συμμετοχή τους.

Το Ινστιτούτο Σπάρτης καλεί τους φοιτητές σχετικών Σχολών να συμμετέχουν και να ενισχύσουν την συνεργασία των Πανεπιστημίων. 


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στα emails:

tkanelo@otenet.gr  και  tzinac@hotmail.gr  

και στα τηλέφωνα:

6944602206 και  6972889562

 

Όσοι συμμετάσχουν θα ενημερωθούν και για προνόμια  που θα παρέχουν τα παραπάνω Πανεπιστήμια από την Πιστοποίηση της συμμετοχής τους.


Οδός Εμπόρων