Vekrakos
Spartorama | Απολογισμός Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στη Μαγούλα Σπάρτης

Απολογισμός Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στη Μαγούλα Σπάρτης

Spartorama 02/08/2024 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Μουσική Πολιτισμός
Απολογισμός Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στη Μαγούλα Σπάρτης
Όπως κάθε χρόνο, με αγάπη για τον πολιτισμό και των άνθρωπο, δημιουργήσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους

Για ένατη συνεχή χρονιά, το πολιτιστικό και φιλανθρωπικό σωματείο «Κοινωνία Μαγούλα – Άγιος Νίκανδρος», πραγματοποίησε το φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων στον προαύλιο χώρο του βυζαντινού παρεκκλησίου της Παναγίας στη Μαγούλα.

Κοντά μας βρέθηκαν οι καλλιτέχνες: Βασίλης Σκουλάς, το συγκρότημα Walkman the band, ο κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο ταχυδακτυλουργός Kelmi μαζί με τον Αργύρη Ναστόπουλο καθώς και ο Γιάννης Ζουγανέλης μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο. Επίσης, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό μας πανηγύρι, η εθελοντική αιμοδοσία, το River Party, μουσική βραδιά αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη και το μνημόσυνο των ευεργετών.

Όπως κάθε χρόνο, με αγάπη για τον πολιτισμό και των άνθρωπο, δημιουργήσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. Θέτοντας τον πήχη ψηλότερα από ποτέ, η προσπάθειά μας ανταμείφθηκε, καθώς η συμμετοχή του κοινού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και κατέδειξε ότι το φεστιβάλ μας έχει βαθιές ρίζες στη συνείδηση των ανθρώπων της περιοχής μας.

Με τη λήξη του φεστιβάλ, αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τις επιλογές μας και είμαστε έτοιμοι για νέες ιδέες και προκλήσεις. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις, τους χορηγούς που για ακόμα μία χρονιά στήριξαν το εγχείρημά μας, τα μέσα μαζικής επικοινωνίας που πρόβαλαν και ανέδειξαν το έργο μας και φυσικά τους εθελοντές που είναι η ψυχή, η καρδιά και τα χέρια μίας προσπάθειας απαιτητικής και κουραστικής, η οποία πολλές φορές πραγματοποιείται κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Σας ευχαριστούμε, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και σας περιμένουμε την Παρασκευή 16 Αυγούστου, σε ένα ξέφρενο River Party υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.

Γιατί εσείς μας το ζητήσατε!

 

Το ΔΣ του συλλόγου 

Ο πρόεδρος
π. Γεώργιος Φωτόπουλος

Ο γενικός γραμματέας
Αναστάσιος Τυροβολάς












  



Οδός Εμπόρων