Vekrakos
Spartorama | Εθελοντική Αιμοδοσία στην Μαγούλα

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Μαγούλα

Spartorama 20/07/2024 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία Πολιτισμός
Εθελοντική Αιμοδοσία στην Μαγούλα
Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας - Άγιος Νίκανδρος»

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Μαγούλα η 9η Εθελοντική Αιμοδοσία από την Τράπεζα Αίματος της ενορίας Μαγούλας σε συνεργασία με το Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σωματείο "Κοινωνία Μαγούλας - Ο Άγ. Νίκανδρος" στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Πολιτιστικών και Κοινωνικών εκδηλώσεων  του Σωματείου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα παραπλεύρως του ενοριακού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου από ειδική εξωτερική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης. Στους εθελοντές αιμοδότες θα προσφερθούν χυμοί και γλυκίσματα μαζί με τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πολύ σημαντική πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο που χρειάζεται αίμα. Είναι και πράξη αγάπης προς τον εαυτό μας αφού φροντίζουμε να υπάρχει αίμα και για μας που πιθανώς για κάποιο λόγο θα χρειαστούμε.

 

Ας κάνουμε πράξη την αγάπη κι ας έρθουμε τη Δευτέρα 22 Ιουλίου από τις 18:00 έως και τις 20:30 στη Μαγούλα να προσφέρουμε λίγο από το αίμα μας που θα σώσει ίσως τη ζωή ενός συνανθρώπου μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα: 6934518215 (Σ. Πρεκεζέ), 6942401798 (Πάτερ Γ. Φωτόπουλος) ή να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Σωματείου στο Facebook :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083278660582



  


 

Από το Δ.Σ.


Οδός Εμπόρων