Vekrakos
Spartorama | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας: Κάλεσμα Πολιτών με στόχο την ορθή διαχείριση του νερού

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας: Κάλεσμα Πολιτών με στόχο την ορθή διαχείριση του νερού

Spartorama 16/07/2024 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Λακωνία Οικονομία Πολιτική
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας: Κάλεσμα Πολιτών με στόχο την ορθή διαχείριση του νερού
Παρακαλούνται οι πολίτες να κατανοήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης, να συνεργαστούν και να περιορίσουν την αλόγιστη χρήση του πόσιμου νερού

Κάλεσμα Πολιτών με στόχο την ορθή διαχείριση του νερού για την διασφάλιση των υδατικών μας αναγκών τώρα και τα επόμενα χρόνια.

 

Είναι πλέον κοινή διαπίστωση πως η κλιματική αλλαγή έχει επηρεάσει σημαντικά την εποχική ακολουθία, τα μέσα επίπεδα θερμοκρασίας και το ύψος των βροχοπτώσεων, κάνοντάς μας όλους και όλες να βιώνουμε πρωτόγνωρες για την εποχή κλιματολογικές συνθήκες.

Ως αποτέλεσμα, έχουν επηρεαστεί και οι υδάτινοι πόροι, με τα αποθέματα πόσιμου νερού να μην είναι επαρκή, ώστε να καλύπτουν και τις ανάγκες ποτίσματος καλλιεργειών, κήπων, κατάβρεξης πεζοδρομίων και οδοστρωμάτων.

Παρακαλούνται οι πολίτες  να κατανοήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης, να συνεργαστούν και να περιορίσουν την αλόγιστη χρήση του πόσιμου νερού, προκειμένου να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με διακοπές υδροδότησης.

Και

Επιπρόσθετα για να υπάρχουν τα αποθέματα για εκταμίευση επαρκούς ποσότητας νερού στις δεξαμενές αποθήκευσης, για την διασφάλιση της λειτουργίας των πυροσβεστικών κρουνών λόγω και του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών.

                                                                      

                                                                                    ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Οδός Εμπόρων