Vekrakos
Spartorama | To Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας - Άγιος Νίκανδρος» διοργανώνει δύο Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

To Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας - Άγιος Νίκανδρος» διοργανώνει δύο Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Spartorama 11/07/2024 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Θέατρο Κοινωνία Μουσική Παιδεία
To Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας - Άγιος Νίκανδρος» διοργανώνει  δύο Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Την Παρασκευή 12 και την Κυριακή 14 Ιουλίου

Την Παρασκευή 12 και την Κυριακή 14 Ιουλίου το Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας - Άγιος Νίκανδρος» διοργανώνει  δύο αξιόλογες εκδηλώσεις.

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου και Ώρα 21:30 ο μοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας θα βρίσκετε στο  προαύλιο του Βυζαντινού παρεκκλησίου της Παναγίας  στην Μαγούλα σε μια παράσταση Stand-up comedy.  Την Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο προαύλιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Μαγούλα θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο παραδοσιακό πανηγύρι.

Λόγω της αναμενόμενης  αυξημένης προσέλευσης καθώς και της αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω.

Θα λειτουργήσουν  και τις δύο ήμερες δύο δωρεάν φυλασσόμενα πάρκινγκ  σε κοντινή απόσταση από τον χώρο των εκδηλώσεων. Το ένα θα βρίσκεται απέναντι από το βενζινάδικο «Κοντογιάννος» λίγο πριν από την κεντρική πλατεία της Μαγούλας  και το δεύτερο απέναντι από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου λίγο μετά από την είσοδο του Δημοτικού Σχολείου.

Και στα δύο παρκινγκ θα υπάρχουν εθελοντές για την ενημέρωση των οδηγών και την τακτοποίηση των οχημάτων.

Η είσοδος στον χώρο και στις δύο εκδηλώσεις θα επιτραπεί μετά τις 20:00.



  



Οδός Εμπόρων