Vekrakos
Spartorama | Ο Δήμαρχος Σπάρτης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου ορίστηκαν μέλη Επιτροπών της ΚΕΔΕ

Ο Δήμαρχος Σπάρτης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου ορίστηκαν μέλη Επιτροπών της ΚΕΔΕ

Spartorama 08/06/2024 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Ο Δήμαρχος Σπάρτης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου ορίστηκαν μέλη Επιτροπών της ΚΕΔΕ
Όρισε τον Δήμαρχο Σπάρτης μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και τον Γενικό Γραμματέα μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ

Ισχυρή εκπροσώπηση θα έχει ο Δήμος Σπάρτης στις Επιτροπές της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), με τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλο να ορίζεται μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της Ένωσης και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, κ. Ευστάθιο Ρεστέμη να ορίζεται μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Ινστιτούτου Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ.

Ειδικότερα, η ΚΕΔΕ, ως το κορυφαίο συλλογικό όργανο της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, όρισε τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλο, μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, λαμβάνοντας υπόψη τόσο την αυτοδιοικητική του εμπειρία, όσο και τη γνώση του για ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της Επιτροπής.

Αντίστοιχα, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σπάρτης, κ. Ευστάθιος Ρεστέμης, κατόπιν αξιολόγησης τόσο των Υπηρεσιακών, όσο και των Επιστημονικών του προσόντων, ορίστηκε, για την περίοδο 2024-2028, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ.



  



Οδός Εμπόρων