Vekrakos
Spartorama | Εκδήλωση τού Συλλόγου Τριτέκνων Λακωνίας

Εκδήλωση τού Συλλόγου Τριτέκνων Λακωνίας

Spartorama 21/01/2024 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία
Εκδήλωση τού Συλλόγου Τριτέκνων Λακωνίας
Ευχαριστούμε τέλος θερμά για την στήριξη και την παρουσία όλων των συμπατριωτών μας, τριτέκνων και μη, και ξεχωριστά την παρουσία των πενήντα πέντε παιδιών μας

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μυστρά το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 η εκδήλωση τού Συλλόγου Τριτέκνων Λακωνίας, με κοπή τής παραδοσιακής βασιλόπιτας που ευλόγησαν οι τρίτεκνοι Ιερείς και μέλη του Συλλόγου μας π.Λάζαρος Σκάγκος και π.Νεκτάριος Παπαδόπουλος.

Στην συνέχεια ακολούθησε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας και η κλήρωση των πλούσιων δώρων στην λαχειοφόρο αγορά...

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Φάρμα Σκαφιδά, Στέλλα Τρυφωνοπούλου - Φροντιστήρια Αγγλικών, καταστήματα Μr Donut, όπως και όλους τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς. Ευχαριστούμε το Mystras Grand Palace Resort, στην αίθουσα «Παλαιολόγος» του οποίου φιλοξενήθηκε άψογα, από πάσης απόψεως, η εκδήλωσή μας.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή Κρητικό, τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη και τους προέδρους των Τ.Κ. Καστορείου - Βασιλείου Χρήστο, Βορδόνιας - Κούμαρη Κώστα, Λάγιας Ανατ.Μάνης - Γεωργαρίου Βασίλη.

Ευχαριστούμε τέλος θερμά για την στήριξη και την παρουσία όλων των συμπατριωτών μας, τριτέκνων και μη, και ξεχωριστά την παρουσία των πενήντα πέντε παιδιών μας, που νοηματοδότησαν και έδωσαν χρώμα, χάρη και χαρά στην εκδήλωσή μας, ακόμη και με την δεξιότητά τους στους δημοτικούς μας χορούς! Ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους απεργάζονται άστοχα ή δολερά σχέδια για την παραδοσιακή ΕλληνΟρθόδοξη οικογένεια, την ραχοκοκαλιά και τον διαχρονικό στυλοβάτη τού Γένους μας.

Ευχόμαστε και πάλι από καρδιάς καλή κι ευλογημένη χρονιά με υγεία και υπομονή.

 

ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ = ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ


Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Λακωνίας

Ο  Πρόεδρος
Γεώργιος Ι. Οικονομάκης

Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Π. Δημακόγιαννης






  



Οδός Εμπόρων