Vekrakos
Spartorama | «Προς ενημέρωση των πολιτών για το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη», από τον Ηλία Παναγιωτακάκο

«Προς ενημέρωση των πολιτών για το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη», από τον Ηλία Παναγιωτακάκο

Ηλίας Παναγιωτακάκος 23/10/2017 Εκτύπωση Άνθρωποι!
«Προς ενημέρωση των πολιτών για το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη», από τον Ηλία Παναγιωτακάκο
Από ανάρτηση του αντιδημάρχου του Δήμου Ευρώτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Οδός Εμπόρων

Σχετικά με την καταλληλότητα του Δημοτικού Σταδίου Βλαχιώτη,είναι αλήθεια ότι υπήρχε τρόπος να την έχει αποκτήσει εάν στην μελέτη δεν συμπεριλαμβάνονταν η μεγάλη κερκίδα των 300 φιλάθλων.

Σε συνεργασία με τον ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη συμφωνήθηκε να διαμορφωθεί ένα Στάδιο ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής,καθώς και μελλοντικών επίσημων αγώνων στίβου (Φυσικά είναι τιμή που παραλάβαμε ένα σύγχρονο Στάδιο κατασκευασμένο επί Δημαρχίας κ. Θ. Μπόλλα σ.σ οι αλήθειες δεν πρέπει να αποκρύπτονται).

Πράγματι υπήρξαν αντικειμενικές καθυστερήσεις στις διαδικασίες,όμως η πολιτική επιλογή του Δημάρχου κ. Γιάννη Γρυπιώτη και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα ήταν και παραμένει να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες κατασκευής σύμφωνα με την μελέτη προϋπολογισμού 200000 ευρώ.

Οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει και βρισκόμαστε στην φάση αξιολόγησης των τεχνικών προδιαγραφών των αναδόχων και του ανοίγματος των οικονομικών προσφορών.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Ευρώτα εργάζονται κοπιαστικά σ΄ αυτή την κατεύθυνση.

Όλοι θέλουμε να αποκτήσει γρήγορα την καταλληλότητα το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη,όμως με διαφάνεια και σύμφωνα με τον νόμο.

Κατανοούμε πλήρως τις πολλαπλές απώλειες που έχει η Ομάδα, κυρίως στο οικονομικό επίπεδο.

Όμως η κατασκευή έργων θέλει χρόνο και αυτό είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό από τους πολίτες.

Δυσκολότερη όμως είναι η παραφιλολογία και η άγνοια των πραγμάτων που συσκοτίζει την πραγματικότητα και δημιουργεί άδικες αντιδράσεις.

Ο Δήμος Ευρώτα αποδεδειγμένα και έμπρακτα είναι κοντά στον ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη, ως προτεραιότητα λόγω της συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Δεν έχει εγκαταλείψει κανένα Γήπεδο του Δήμου μας και οι επισκευές,συντηρήσεις,λιπάνσεις κ.λ.π κοστίζουν στο Δήμο χιλιάδες ευρώ και το Ν.Π.Δ.Δ με τον Πρόεδρο του έχουν καθημερινή παρουσία και προσφορά με προσφορά στην αθλούμενη νεολαία.

Πράγματι υπάρχουν ελλείψεις και παραλείψεις και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σ΄ όλα τα αιτήματα,λόγω και τον υποχρηματοδοτήσεων από το 2010 και μετά,σε όλα τα επίπεδα.

Η προσπάθεια όμως γίνεται και είναι συστηματική και ειλικρινής.


Οδός Εμπόρων