Vekrakos
Spartorama | Η Θεατρική Παράσταση «Κύριε Υπουργέ τι έγινε με το θέμα μου» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σαϊνοπούλειου Ιδρύματος

Η Θεατρική Παράσταση «Κύριε Υπουργέ τι έγινε με το θέμα μου» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σαϊνοπούλειου Ιδρύματος

Spartorama 16/11/2023 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Θέατρο Κοινωνία Λακωνία
Η Θεατρική Παράσταση «Κύριε Υπουργέ τι έγινε με το θέμα μου» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σαϊνοπούλειου Ιδρύματος
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ Καρδίτσας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα παρουσιάζουν την κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Κύριε υπουργέ, τι θα γίνει με το θέμα μου» την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σαϊνοπούλειου Ιδρύματος (Πεζόδρομος).

Η μουσική και τα τραγούδια είναι του γνωστού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου, ενώ πραγματεύεται τα λογικά και πολλές φορές παράλογα «ρουσφέτια» που ζητούν οι ψηφοφόροι από τον φίλο τους Υπουργό, όταν επισκέπτεται το χωριό τους και όταν οι ίδιοι τον επισκέπτονται στο Υπουργικό γραφείο στην Αθήνα. Περιέχει στοιχεία πολιτικής σάτιρας, χωρίς ακρότητες και ηθογραφικά στοιχεία που σκορπούν άφθονο και αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες.

Πρόκειται για μια κωμωδία που, μέχρι σήμερα, έχει παρουσιαστεί σε 380 πόλεις και χωριά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, κλπ), με τεράστια επιτυχία και άριστες κριτικές από όλους τους θεατές.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό. 






Οδός Εμπόρων