Αναβάλλεται" />
Vekrakos
Spartorama | Η θεατρική Παράσταση «Κύριε Υπουργέ τι έγινε με το θέμα μου» στη Μαγούλα Σπάρτης <font color="red">Αναβάλλεται</font>

Η θεατρική Παράσταση «Κύριε Υπουργέ τι έγινε με το θέμα μου» στη Μαγούλα Σπάρτης Αναβάλλεται

Spartorama 06/09/2023 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Θέατρο Κοινωνία Λακωνία
Η θεατρική Παράσταση «Κύριε Υπουργέ τι έγινε με το θέμα μου» στη Μαγούλα Σπάρτης <font color=Αναβάλλεται" title="Η θεατρική Παράσταση «Κύριε Υπουργέ τι έγινε με το θέμα μου» στη Μαγούλα Σπάρτης Αναβάλλεται">
Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, Π.Ε. Λακωνίας και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση «Κύριε Υπουργέ τι έγινε με το θέμα μου» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Απ. Ρήτα. 

Η παράσταση θα «ανέβει» στον προαύλιο χώρο του Βυζαντινού Παρεκκλησίου στη Μαγούλα Σπάρτης το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. 

 

Υπόθεση του έργου

«Ρουσφέτια» που ζητούν οι ψηφοφόροι από τον φίλο τους Υπουργό, όταν επισκέπτεται το χωριό τους και όταν οι ίδιοι τον επισκέπτονται στο Υπουργικό γραφείο στην Αθήνα. Περιέχει στοιχεία πολιτικής σάτιρας, χωρίς ακρότητες και ηθογραφικά στοιχεία που σκορπούν άφθονο και αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες.

Πρόκειται για μια κωμωδία που, μέχρι σήμερα, έχει παρουσιαστεί σε 383 πόλεις και χωριά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, κλπ), με τεράστια επιτυχία και άριστες κριτικές από όλους τους θεατές.

Η μουσική και τα τραγούδια είναι του γνωστού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου. Έχει ως θέμα τα λογικά και πολλές φορές παράλογα. Σκηνικά, κουστούμια: Πιπίνας Μπατζιάκα.

 

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος

Πέτρος Γ. Δούκας





Οδός Εμπόρων