Vekrakos
Spartorama | Αρχαιολογικός Χώρος Μυστρά: Η Ευανθία Ρεμπούτσικα επί Σκηνής

Αρχαιολογικός Χώρος Μυστρά: Η Ευανθία Ρεμπούτσικα επί Σκηνής

Spartorama 23/05/2023 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Ιστορία Κοινωνία Μουσική
Αρχαιολογικός Χώρος Μυστρά: Η Ευανθία Ρεμπούτσικα επί Σκηνής
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των «Παλαιολογείων 2023»

Ξεχωριστές νότες που αγγίζουν την ψυχή και την καρδιά, χρώματα και αρώματα με φόντο έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου.

Την Παρασκευή 26 Μαΐου και ώρα 21.30, στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των «Παλαιολογείων 2023», η Ευανθία Ρεμπούτσικα επί σκηνής.

Η σπουδαία Ελληνίδα συνθέτης με το δοξάρι και το βιολί της, το κόκκινο χρώμα σήμα κατατεθέν της και την κινηματογραφικών αποχρώσεων μουσική της, μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς, υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα μουσικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, από την «Πολίτικη κουζίνα», τον «Νοτιά» και το «Babam ve Oglum» μέχρι τη «Φωνή Αιγαίου» και τις «Μη Χαμένες Πατρίδες».

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για όλους, ενώ περίπου από τις 8:00 μ.μ. το βράδυ της Παρασκευής 26/5, στο χώρο που γίνεται το πανηγύρι του Μυστρά, στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, θα υπάρχει πούλμαν που θα μεταφέρει δωρεάν τον κόσμο μέχρι την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου.

Μετά το πέρας της συναυλίας, το λεωφορείο θα πραγματοποιήσει ισάριθμα δρομολόγια προκειμένου να μεταφέρει τους θεατές ξανά στο σημείο που τους παρέλαβε.


Οδός Εμπόρων